حالا هي حرف خودشو ميزنه هااااااااااااااااااا
من عادت دارم خودمو معرفي نكنم آدرس ميگيرم ميرم زنگ ميزنم در ميرم
خيلي دلم ميخواد هادي و رسول هر كدوم جداگانه صداي اين دو عزيز رو تفكيك كنن تو آهنگا و بدن ما گوش كنيم ببينيم كدوم قسمتا رو علي رهبري ميخونه كدوم قسمتا رو آرين بهاري فقط خدا كنه صداهاي تفكيك شده هادي و رسول با هم فرق نكنه
بزنش بمیره
نه بابا چه کاریه شاهین که خودش برگشته تهران کلید میده بهت برید واسه خودتون راحت باشیدمن عادت دارم خودمو معرفي نكنم آدرس ميگيرم ميرم زنگ ميزنم در ميرم
حتما باید وادارشون کنیم اینکارو بکننخيلي دلم ميخواد هادي و رسول هر كدوم جداگانه صداي اين دو عزيز رو تفكيك كنن تو آهنگا و بدن ما گوش كنيم ببينيم كدوم قسمتا رو علي رهبري ميخونه كدوم قسمتا رو آرين بهاري فقط خدا كنه صداهاي تفكيك شده هادي و رسول با هم فرق نكنه
یعنی من از شلقمم کمترم اصن من که خیلی توجه نمیکردم گفتم اسم هنری داره پازل باند مثل 25 باند
بعدشم هر وقت تک آهنگ میدن بیرون روی کاور عکس 2 نفرو میزد منم فک میکردم اینا با هم میخونن صداشونم مثل همه فقط از لحاظ قیافه و سیبیل و این چیزا با هم فرق دارن
سوتی دادم نه ؟ اصلا خیلی راحت اعتراف میکنم غلط کردم
نگران نباش قبل تو رسول سوتي داده بود الان مياد فحشت ميده كه دوباره يادمون انداختي @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 107 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 107 مهمان ها)