نوشته اصلی توسط 117 الان خیلیا عکسشون همینجوری لو میره تو نت بدبخت دختر ساده
Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama طوفان اومده...... خدا قوت نوید جون حالت خوبه؟ متوجه هستی دوستان میگن لینک عکسا رو بذار شاید کسی نخواد عکسا لود بشه حجمش مصرف شه؟ د خب بفهم دیگه
Herzeleid, Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana من دیدم که اینو میگم تازه همین یکی نیست که ! حالا بالفرض مثلا در مورد این عکس حق با تو باشه بقیه چی ؟ !
tandis_m
نوشته اصلی توسط 117 خخخ فک کنم اشانتیونشم پوشک مای بی یی باشه نه دیگه اشانتیونش یه کاربر سلفی بگیرِ دیگه ـس
Hadi, Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط 117 گفتم دیگه حرفم راجب اون عکس بود یعنی دیگه جای حرفی نمونده چرا مونده گفتم واست
نوشته اصلی توسط 117 پاییز داره میرسه همیشه هر سال تو این فصل فصل دلگیری بوده برام نه که واسه بقیه فصل جفتگیریِ... خب همیشه این فصل دلگیرِ یکی از موارد دلگیریشم به نظر من اینِ که زود شب میشه
نوشته اصلی توسط 117 من دیدم که اینو میگم تازه همین یکی نیست که ! حالا بالفرض مثلا در مورد این عکس حق با تو باشه بقیه چی ؟ ! در مورد بقیه هم مطمئن باش همین دختر بدبخت ساده ای که میگی پیچیده تر از اون چیزیِ که فکر میکنی
نوشته اصلی توسط pirana در مورد بقیه هم مطمئن باش همین دختر بدبخت ساده ای که میگی پیچیده تر از اون چیزیِ که فکر میکنی بعدا ج میدم فعلا حسش نیست نمیخوام خسته ت کنم زیاده این قضیه م که تو میگی هست ...ولی دختری هم هست اینجوری براش پیش اومده باشه همه که شبیه هم نیستند
نوشته اصلی توسط pirana نه که واسه بقیه فصل جفتگیریِ... خب همیشه این فصل دلگیرِ یکی از موارد دلگیریشم به نظر من اینِ که زود شب میشه این که هست صد درصد منظورم این روزای آخر شهریور بود که پاییز تو راهه ..... من یه حسی پیدا میکنم ....آسمون دلگیر میشه دلم درگیر میشه تو اینجوری هستی ؟ خود پاییز منظورم نیست خود پاییز میاد دیگه آدم عادت میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 135 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 135 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن