اسطوره هنری ؟؟!! قبول ندارم ! شاید بشه گفت بزرگ موسیقی ولی اسطوره ابداً !! نباید الکی یکی رو بزرگ کنیم
من کاری به زندگی شخصیش ندارم ولی همین آدم میاد من و تو ژست میگیره واسه مردم و نمیدونی آهای جوونا اینطوری باشین و ... اینجور آدما باید یه نگاه به گذشته ی نکبت بارشون بندازن بعد واسه مردم ژست بگیرن !! منظور من فقط همین بود ! آغداشلو این همه کثافت کاری انجام داده حالا جوری صحبت میکنه که انگار استار سینمای جهانه !
به نظرم این جور افشاگری ها خیلی خوبه واسه این افراد که بدونن غرق در کثافت و لجن بودن و ملت اینا رو بشناسن و الکی بزرگشون نکنن
شرایط اون روزگار ؟؟ چه ربطی داره به شرایط ؟ مگه در اون زمان تمام مردم غرق در کثافت کاری بودن ؟؟ کمتر از یه درصد مردم هم اینطوری نبودن ! همین الان شرایط خیلی خیلی بدتره از اون دوران ولی اینا تو اون دوران هر چی کثافت کاری بوده انجام دادن و کاری نبوده که نکرده باشن !ا
یکی از تفریحاتی که اینا داشتن این بوده که جمع میشدن تو کاخ زن و شوهر ، هر هفته نوبت یه مرد میشده ! بعد به هر زنی یه کلید میدادن و یه قفل میذاشتن تو سینی میچرخوندن ، هر کلیدی رو قفلو باز میکرد اون زن جلوی شوهرش س/ک/س با اون مرد !!! ینی رذالت از این بالاتر !! همین گوگوش و ... جز این افراد بودن ! این حد رذالت رو الان تازه تو اروپا میبینیم که زناشو عوض میکنن با هم و ... اینا 40 سال پیش به این حد از کثافت کاری و بی ناموسی رسیده بودن !! پس حتی لقب بزرگ موسیقی هم زیاده واسه این آدم
من به گوگش میگم پیر زن ِ جیغ جیغو ! نظر شخصیمه ! در گذشته چند تا آهنگ خوب داشت ولی تو این 10 سال فقط یه آهنگ خوب داشته نگو بدرود ! بازم میگم نظر شخصیه !
ببخشید بیانیه شد
احسان باز دوباره بیانیه ول داد
اسی من خودم همه اینایی که گفتی رو قبول دارم ولی خب همه میدونیم تنها گوگوش نبوده خیلیای دیگه هم بودن
همین شهره آغداشلو من اصلا به آدم حساب نمیکنم چون اصلا به هیچ وجه قابل مقایسه نیست و ارزش حرف زدنم نداره
الان نمیخوام بحث کنم ولی به نظرم همین که یه آهنگ یا یه آلبوم گوش بدی حالتو عوض کنه این خودش یعنی هنر تو دنیای موسیقی نه چیز دیگه ای
من خودم اصلا نمیگم کاراش همیشه خوب بوده نه اینطور نیست قبول دارم دیگه آهنگ جدیدم که میزنه بیرون شاید یه بار بیشتر گوش ندم
ولی تو کارنامه هنری اش آهنگ یا حتی آلبومی که هیچ وقت تکرار نشدنی نیست خیلی زیاد داشته
کاری به اون موقع ندارم من فقط صدا و شعر و ترانه شو دوست دارم ...... موسیقی سلیقه ایه ! یکی عاشق معینه ... یکی عاشق داریوشه ....یکیم مثل من عاشق گوگوش و داریوش و ابی
کاری به گذشته ندارم گذشته هر کس به خودش مربوط میشه
اين صبح شورانگيزِ مست
صبح طرب خيزي كه هست؛
آئينه ي مهر خداست
يك جلوه ازآئينه هاست
برخيز و درآئينه ها لبخند را آغاز كن
خورشيد "روز"آورده است
در را به رويش بازكن
آه اي خداي صبح نو
پروردگارِ روشني!
شكرت كه در قلب تؤام
شكرت كه در قلب مني...
ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺩﻟﺘﻮﻥ ﺑﺎشه
"صبح"
یعنی بوی گل مریم
که سراسر شب را پر کرده بود
و حالا با نوازش حس بویایی ات
بیدارت می کند...
"صبح"
یعنی آغاز؛
آغاز یک عبور
ودریچه یک"سلام" ...
گوش کن! ...
در نبض کودکانه ی صبح،
این راز برکت است که می نوازد...
به حرکت سلام کن ...
سلام...
صبحت به طراوت باران…
و روزت به سپيدي برف زمستان.
سلام...
صبح قشنگ شما معطر به نام خدا...
صبح یعنی سلام به خداوند پاک
سلام به تو دوست من. سلام به همه خوبان جهان و سلام
به هوایی که هدیه آسمان به ماست.
سپاس از این که باز هم فرصت دیدار با شاخسار درختان و بال پرندگان،
به چشم های ما ارزانی شده...
سپاس برای .......
برای همه داشته ها
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)