صفحه 2757 از 3874 نخستنخست ... 175722572657270727472755275627572758275927672807285732573757 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 27,561 به 27,570 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MusicVA نمایش پست ها
    بیانیه نبود، توهین و بی احترامی بود
    شما یه تاپیک بزن واسه صحت چیزایی که گفتین با دلیل و منطق برای رسوا کردن خانم گوگوش
    من میام و پیش همه میگم که "غلط کردم" گُه زیادی خوردم"
    پس شما حتمن این کار رو بکنید، من منتظرم
    در ضمن شما نمی تونید جیغ بکشید چون ممکنه بلایی سرتون بیاد!
    آخه من کجا گوگوش رو رسوا کردم ؟؟!!
    این همه کتاب خودشون نوشتن و خاطرات دربار و گند و کثافت کاریاشون رو گفتن ، سند نیست ؟! گوگشم جزء همین آدما بوده !! شما میگی گوگوش اسطورس باید دلیل بیاری !! من نظر شخصیمو گفتم ! همه دیدن اینجا من رک و راست نظر شخصیمو میگم درباره اهنگ و خواننده ها و دنباله ی رو ملت نیستم که بگن فلان خواننده و اهنگ خوبه !!
    برایشما گوگوش اسطورس و برای من نه ! نمیتونیم به زور اسطوره سازی کنیم و به همه بگیم باید بگی اسطوره و بزرگ موسیقی !! حالا اگه شما بابک جان ناراحت شدی من معذرت می خوام !
    من اینجوری روی خواننده مورد علاقم تعصب ندارم واسه همین رک حرفمو میزنم و باعث میشه سوء تفاهم پیش بیاد !! نظر شما محترم ولی من نمیتونم قبول گوگوش رو به عنوان اسطوره قبول کنم

2. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    عزیزم از شما که اهل مطالعه هستی بعیدِ این سخنان ناروا... ناسزای فرهنگی بگو
    مثال: پفـــــــــیوزای مادِرفــــــــــ...
    اون رسول گناره نه من، مردک تو راه حموم چایی دم میزاره، تازه 2-3 تا رمانم میخونه مام گوشامون درازه

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    خوبی؟! تیمارستان چه شد؟! رفتی؟!
    ویرایش توسط Malware : 09-09-2015 در ساعت 01:29 PM
    !?Who Cares؟!

4. 3 کاربر مقابل از Malware عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    منم از همین کارا میکنم شما از چه ایزوگامی استفاده کردی؟
    نظام وظیفه خر است
    خب خودت پرسیدی هر چی من که همچین سو نیتی نداشتم بهت
    فقط یادمه چند لایه بود ایزوگامش

من دیگه از همه میترسم هر کی میاد نظر داره بهم

6. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوستان لطفا یه سر به پروفایل مینا بزنید که اسم اخرین 10 بازدید کننده به نام شما ثبت بشه ممنون همین که پروفایلشُ باز کنید کافیِ
    چه کسی جرات کرده ملکه ی من رو ناراحت کنه ؟
    دستمال قدرتو بیگیر نوید کایکو

8. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    بی فرهنگ آهنگ جیمز بلانت بود نسل من و اسی خاطره ها داریم با این اهنگ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    گودبای مای لاور... گوبای مای فرند... یو و بین دِ وان... یو هَو بین دِ وان فور مـــــــی
    باز خودتو قاطی ما دهه شصتی ها کردی اتفاقاً من تنها کسی ازش نوستالزی ندارم همین یارو جیمز بلانت ِ

10. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوستان لطفا یه سر به پروفایل مینا بزنید که اسم اخرین 10 بازدید کننده به نام شما ثبت بشه ممنون همین که پروفایلشُ باز کنید کافیِ
    حیوونِ حرومزاده ! البته بلانسبت حیوون !

12. 3 کاربر مقابل از MaSiHa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

بی مواجب نمیشه اول پولو واریز کن به حساب بعد بیا ببینم چی میشه

14. 2 کاربر مقابل از Rasoulh111 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    باز خودتو قاطی ما دهه شصتی ها کردی اتفاقاً من تنها کسی ازش نوستالزی ندارم همین یارو جیمز بلانت ِ
    احسان جان یعنی نوید دهه هفتادیه؟ من خبر نداشتم

16. 2 کاربر مقابل از Rasoulh111 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

امین نظرت در مورد این دو فیلم اگر دیدی چگونه است؟!

Enemy 2013

Prometheus 2012

نظر خودم: اولی خوب دومی متوسط رو به پایین
    !?Who Cares؟!

18. 2 کاربر مقابل از Malware عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای

امین نظرت در مورد این دو فیلم اگر دیدی چگونه است؟!

Enemy 2013

Prometheus 2012

نظر خودم: اولی خوب دومی متوسط رو به پایین
    !?Who Cares؟!

20. 2 کاربر مقابل از Malware عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2757 از 3874 نخستنخست ... 175722572657270727472755275627572758275927672807285732573757 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 106 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 106 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع