نوشته اصلی توسط 117 کرج چطوره ؟ هوا بارونیه ؟! هادی به نظر خودت خوزستان هم بارون میزنه؟!
Hadi, pirana
نوشته اصلی توسط pirana زنده باشی قربونت
pirana
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama هادی به نظر خودت خوزستان هم بارون میزنه؟! اونجا انقد گرمه بارونم بیاد بخار میشه هوا دم میکنه بدتر گرم تر میشه اونوقت چیزت 2 آتیشه میشه برو فعلا 1000 تومن نذر کن که بارون نیاد تا 20 روز دیگه
ویرایش توسط Hadi : 09-09-2015 در ساعت 07:23 PM
نوشته اصلی توسط 117 اونجا انقد گرمه بارونم بیاد بخار میشه هوا دم میکنه بدتر گرم تر میشه اونوقت چیزت 2 آتیشه میشه برو فعلا 1000 تومن نذر کن که بارون نیاد تا 20 روز دیگه هادی اما کرمانشاه خیلی خنک و سرسبزه درسته؟فضای سبز و ...
نوشته اصلی توسط 117 کرج چطوره ؟ هوا بارونیه ؟! صاف نوشته اصلی توسط MaSiHa آماده رفتن به تمرین از ناحیه مچ ی دو هفته مصدوم بودم فکرمو خراب کرده بود جدي؟ الان چطوري؟ مراقب باش خب
Malware, MaSiHa, pirana
Hadi, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama سلام مینا خانوم چطوری؟ سلام گل پسر خوبم تو چطوري؟
Malware, pirana
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نبينم همزبونم پكر باشه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 سلام نامرد سلام کردم ج ندادی الحق حلال زاده ای همین الان کارت داشتم چه خوب شد که اومدی انقدرم سیگار نکش لبات سیاه میشه اونوقت دلم ریش میشه یه سوال فنی دارم راجب زمین و ساخت و ساز میتونی تا بپرسم
نوشته اصلی توسط tandis_m نبينم همزبونم پكر باشه امروز یه سردردی گرفتم که قرصم بهش کارساز نیست کلا کیج میزنم همین الان کم مونده بود تو پله ها بخورم زمین سرم داره منفجر میشه البته این سردرد خیلی ساله که با من رفیقه ولم هم نمیکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 271 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 271 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن