ممنون از نظرتون ولي من خودم به شخصه خيلي انتظار ندارم اين نسل خواننده هاي اون زمان رو به شكلي كه ما ديديم قبول داشته باشن گوگوش اون زمان يه هنرمند بود و حرفي براي گفتن داشت برعكس الان كه كاراش واقعا بهم نمي چسبه ولي اون زمان من واقعا قبولش داشتم و نسبت به خواننده هاي اون زمان سبكش خيلي خاص بود
اينها رو گفتم تا بدونين بيراه نبود حرفهاتون
ویرایش توسط tandis_m : 09-09-2015 در ساعت 07:46 PM
من دیگه حرفی ندارم
ویرایش: حیفِ بذار بچه ها رو هم تگ کنم ببینن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط pirana : 09-09-2015 در ساعت 07:47 PM
احسان جان منم گوگوش رو به عنوان اسطوره قبول ندارم ....
ولی این منطق که زندگی شخصی یه نفر رو بیایم بزنیم تو سر آثارش درست نیست...
مگه امثال مرلین مونرو ، سوفیا لورن ، اینگرید برگمن ، بریجیت باردو که اسطوره های بی چون وچرای سینمای قرن بیستم بودن از نظر زندگی شخصی آدمای سالمی بودن؟!!!
صرفا هنرمند رو باید با هنرش سنجید نه اینکه تو زندگی شخصی چه جور رفتار میکنه.
دوستان لینک دان این دوتا فیلمو کسی میتونه پیدا کنه شرمنده سردرد نمیزاره خودم بگردم
The Enemy Below 1957
How the West Was Won 1962
سلام نوید جوان نوکر همه تون هستم
خونه یکی از آشناها هست یه سوالی داشتم
یه خونه قدیمی داره 55 متره 2 میلیونم وام داره حالا اون وام مشکلی نیست منظورم اینه صندش گروه بانکه
انقد داغونه که آفتابه خرج لعیمه! خونه خودشهتقریبا زیاد پولیم نداره ...... حالا میخواد بکوبه بسازه از سر نو طبق همون نقشه قبلی با یه خورده تفاوت
این وسط پولم نداره ...... نمیدونه از کجا باید شروع کنه ...کلا چقدر خرج داره ؟ چطور میتونه وام مسکن تهیه کنه ؟ سوالم همینا بود
ویرایش توسط Hadi : 09-09-2015 در ساعت 07:55 PM
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)