اين درد عاشقي كه ازش مينالي درديه كه تو طول زمان خيلي ها ازش كشيدن نگران نباش علاجش گذر زمانه به مرور كم و كمرنگتر ميشه تا به يه خاطره تلخ و گاهن شيرين تبديل ميشه
نه عشق نه هيچ چيز ديگه تو اين دنيا ارزش اينو نداره كه بخاطرش آدم از عمرو جووني و سلامتش به خاطر اون بگذره اين رو شايد الان نه ولي بعدها ميفهمي پس زندگيتو بكن اونجور كه شايسته س
منم نوار مغزی و ام ار ای گرفتم مادر میترسید بخاطر اون رفتم
وقتی شدید میشه انگار 100نفر دارم تو مغزم باهم چکش میزنن 2ساعت پیش ژلوفین خوردم اثر نکرد نوافن خوردم اثر نکرد همین چند دقیقه پیش از اجبار ترامادول خوردم ولی هنوز اثر نکرده
وقتی شدید میشه سردردم دیگه قرص بهش اثر نمیکنه این بهم ثابت شده یه بار 4-5تا کدئین خوردم2-3تا ایبروپروفین خوردم2-3 تا ژلوفین خوردم اثر نکرد که نکرد
داروی جدید؟چی هست؟
از نظر اقتصادی اصلا ارزش ساخت نداره یعنی بگم پولشو ریخته دور ... ولی ازنظر دلی بخاد بسازه حدود 80-90 میلیون هزینشه....
بره ببینه وام نوسازی بافت فرسوده بهش تعلق می گیره یا نه؟
ولی از یه نظر به صرفس که اگه این خونه پاخور مغازه داره تغییر کاربریش بده به تجاری دو تا مغازه 25 متری توش دربیاره ... که اونم خیلی دوندگی و آشنا تو شهرداری لازم داره...
این راهنمایی که میتونستم بکنم
حرفات چقدر شیرینه یعنی آدم وقتی که افسرده میشه دوای دردش تویی
آدم که میخواد بره پیش روانپزشک الکی پول ویزیت بده یه سری قرص و دارو برات نسخه کنه که خوب نمیشی هیچ بدتر روانی تر میشی آخ که چه حالی میده بیاد مفت و مجانی ویزیت بشه اونم ویزیتا نه الکی
انصافا گفتم به جان خودم تو آچار فرانسه ای اینجا یعنی از همه لحاظ آدمو تقویت میکنی خانم دکتر کشته حرفاتم بابا روانشناس روانپزشک یه وقتی هم واسه ما جور کن
در حال حاضر 58 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 58 مهمان ها)