نوشته اصلی توسط Hadi هرچی میخوام خودداری کنم یه ساعت برم تو فکر مگه میزاری؟ یعنی به زورم که شده خنده رو درمیاری ازآدم یادمه دفه بعد بخوام حالم گرفته بشه اصلا نیام اینجا باباش مرده باشه بیاد اینجا از خنده روده بر میشه فدات شم خب وقتي آدم حالش گرفته س دوست داره بره يه جا كه از اون حال و هوا در بياد تو برعكسي؟ خوشحالم كه خنده رو لبات نشست
azade, Hadi, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m فدات شم خب وقتي آدم حالش گرفته س دوست داره بره يه جا كه از اون حال و هوا در بياد تو برعكسي؟ خوشحالم كه خنده رو لبات نشست حالا من اینو میگم ولی باز همینجام خیالت راحت مث امروز نوکرتم ولی این پستا ازت بعید بودا
azade, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Hadi حالا من اینو میگم ولی باز همینجام خیالت راحت مث امروز نوکرتم ولی این پستا ازت بعید بودا ديگه از يه 17 ساله چه توقعي داري جز شيطنت
azade, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m ديگه از يه 17 ساله چه توقعي داري جز شيطنت آره واقعا به این فک کرده نبودم کوچولوی من
نوشته اصلی توسط Hadi حالم خوب نیست آبلیمو با نمک بزن بالا
azade, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana آبلیمو با نمک بزن بالا هر چی میکشم از دست توئه .....الان تو کاری کردی که من دچار افسردگی شدم با این رک بودنت بالاخره کاری دست ما میدی گفتن رک نه دیگه انقدر
نوشته اصلی توسط tandis_m با اين سينه خرابت سرخ كردني هم ميخوري؟
نوشته اصلی توسط Hadi هر چی میکشم از دست توئه .....الان تو کاری کردی که من دچار افسردگی شدم با این رک بودنت بالاخره کاری دست ما میدی گفتن رک نه دیگه انقدر افسردگی؟ خجالت بکش... فشار بیار 4تا زااااااااااااااارت که نفس تازه کنی روح خودتم تازه میشه پ.ن: جکی که مینا گفت فضا رو تلطیف کرد
نوشته اصلی توسط Hadi آره واقعا به این فک کرده نبودم کوچولوی من
نوشته اصلی توسط pirana واقعا اينجوري حرف ميزنيد؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن