نوشته اصلی توسط Sina Rahnama شعرام چطور بودن اگه بخوام در 1 کلمه توصیف کنم شعرات خیلی مذخرف بود
azade, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana خب... متوجه اون پیام نشدم ميگم اين دوستمون كه آرزوي زن گرفتن مونده رو دلش تو رو نويد ميبينه يا نويده؟
azade, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط HADIS آدرس نداد وگرنه من که حاضر بودم زنگ بزنم آژانس واسش ببره حالا چرا بستری شد بچتون؟ غلام مرام و معرفتتم دیابت داره میخوان 2 3تا انگشتای پاشُ قطع کنن
نوشته اصلی توسط pirana غلام مرام و معرفتتم دیابت داره میخوان 2 3تا انگشتای پاشُ قطع کنن اينو كه جدي نگفتي؟
نوشته اصلی توسط pirana غلام مرام و معرفتتم دیابت داره میخوان 2 3تا انگشتای پاشُ قطع کنن ای مرض بگیری هی
azade, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana غلام مرام و معرفتتم دیابت داره میخوان 2 3تا انگشتای پاشُ قطع کنن ای وای،واقعا
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama نوید جان آرزوی زن گرفتن مونده تودلم آزرو بر جوانان عیب نیست
azade, rebasss
نوشته اصلی توسط Hadi ای مرض بگیری هی
azade, Hadi, rebasss
نوشته اصلی توسط Hadi اگه بخوام در 1 کلمه توصیف کنم شعرات خیلی مذخرف بود حداقل ديكته شو درست بنويس مزخرف
azade, Hadi, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m حداقل ديكته شو درست بنويس مزخرف عزیزم مهم اینه که فقط منظور منو میفهمین حالا دیگه چه فرقی داره چه مظخرف باشه چه مذخرف
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 69 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن