نوشته اصلی توسط HADIS مگه منظورت دندون پزشکی نبود نخیر البته اون که ایشالله ولی اونم که منظورم بود ایشالله
azade, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Hadi فعلا چند روز خوبه اگه نوید بزاره در آرامش باشم
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط HADIS بزن به تخته اگه منم که همون یک درصد غملی میشه شیرینی؟ تو هم رانی آناناس میخوای؟ الان مثلا رانی آناناسم اگه بخوام از کجا میتونی پرت کنی برام حداقل پولشو بفرست برم بخرم اینجا گرونه 10 تومن ناقابل بده دعاتم میکنم که عرض 3 سوت مدرک به دست یه شغل آبرومندانه هم گیرت بیاد بعدشم دیگه با خودته که ازدواج بکنی یا نه
azade, HADIS, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana نخیر البته اون که ایشالله ولی اونم که منظورم بود ایشالله ایشاالله
آقا من خوابم میاد دیگه... شب بخیر
azade, Hadi, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana من بعضی وقتا جوگیر میشم میگم بیا تو بغلم نوید زیاد جدی نگیریا
نوشته اصلی توسط pirana آقا من خوابم میاد دیگه... شب بخیر خوب بخوابیشبت خوش
azade, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Hadi الان مثلا رانی آناناسم اگه بخوام از کجا میتونی پرت کنی برام حداقل پولشو بفرست برم بخرم اینجا گرونه 10 تومن ناقابل بده دعاتم میکنم که عرض 3 سوت مدرک به دست یه شغل آبرومندانه هم گیرت بیاد بعدشم دیگه با خودته که ازدواج بکنی یا نه پولشو چجوری پرت کنم برات مهم نیته من نیت کردم که بهت شیرینی بدم خدا خیرت بده دندون میخوام
نوشته اصلی توسط pirana آقا من خوابم میاد دیگه... شب بخیر شب بخیر گلم
نوشته اصلی توسط HADIS پولشو چجوری پرت کنم برات مهم نیته من نیت کردم که بهت شیرینی بدم خدا خیرت بده دندون میخوام آره میدونم نیته نیت به چه دردم میخوره لازم نیست که پرت کنی میشه شماره حساب میدم تو بفرست برام الان حرف ما چه ربطی به دندون داشت ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 159 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 159 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن