نوشته اصلی توسط Sina Rahnama هادی من عاشقم تا حالا هیچ کس عشقم نشده وقتي تو عاشق يكي بشي يعني اون عشقته ديگه ، بايد بگي هنوز كسي عاشقت نشده البته فكر كنم نويد داره يواش يواش عاشقت ميشه نوشته اصلی توسط Hadi نفسم تازه شد مینا یه نفر نیست اینجا کجا رفتین نویــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــد بابا اي جان
Hadi, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 الغاب (اوهو ، چی گفتم) دیگه هم دارم ، برای اشنایی بیشتر به صابر مراجعه کنید در همين حد از سرمم زياده
azade, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m وقتي تو عاشق يكي بشي يعني اون عشقته ديگه ، بايد بگي هنوز كسي عاشقت نشده البته فكر كنم نويد داره يواش يواش عاشقت ميشه اي جان نوید سینا یا سعید رو ببینه با چوب میزاره دنبالش میبره یه جا خفتش میکنه و برمیگرده وقتی که صبر ایوبش لبریز میشه
azade, tandis_m
نوشته اصلی توسط Hadi نفسم تازه شد مینا یه نفر نیست اینجا کجا رفتین نویــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــد بابا خوابم برده بود...
azade, Hadi, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana خوابم برده بود... عصر بخیر
azade, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m وقتي تو عاشق يكي بشي يعني اون عشقته ديگه ، بايد بگي هنوز كسي عاشقت نشده البته فكر كنم نويد داره يواش يواش عاشقت ميشه اي جان اصن شاعر میفرمان یواش یواش شدم عاشق چشاش!!!!!!!!!!!
نوشته اصلی توسط Hadi عصر بخیر زیاد خوابیدم شب بدخواب میشم حدود 4ونیم اینا بود خوابم برد...
نوشته اصلی توسط pirana زیاد خوابیدم شب بدخواب میشم حدود 4ونیم اینا بود خوابم برد... یه لیوان دوغ بخور یه ساعت نشده افتادی من که میخورم همین جوری ام تورو نمیدونم
نوشته اصلی توسط pirana اصن شاعر میفرمان یواش یواش شدم عاشق چشاش!!!!!!!!!!! معلومه نوید قاطی کرده همه در ریم
نوشته اصلی توسط Hadi یه لیوان دوغ بخور یه ساعت نشده افتادی من که میخورم همین جوری ام تورو نمیدونم آخ گفتی... عیال که با ننه باباش رفت شهرستان ختم ننه بزرگ همسایه شون... برنامه امشب به فنا رفت... برم دوغ بگیرم و فلافل و سمبوسه اینا بیام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن