میگم کسی جرم گیری کرده ؟ آخه باید جرم گیری کنم ! نمیدونم بعضیا میگن جرم گیری پدر دندونو در میاره
میگم کسی جرم گیری کرده ؟ آخه باید جرم گیری کنم ! نمیدونم بعضیا میگن جرم گیری پدر دندونو در میاره
پیراهنی که آید از او بوی یوسفم
ترسم برادران غیورش قبا کنند ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
کسی ج نداد ! بچه ها همگی شب بخیر
یه باز جلو دخترعموم بودم میخواستم بگم باشه به رو تخم چشمم گفتم به رو تخم چپم
چند سال پیش وقتی کوچیک بودم زنگ زدم خونه دوستم خواهرش برداشت فکر کردم دوستمه آخه هنوز صدامون دورگه نشده بود. منم خیلی از دستش عصبی بودم آخه نیومده بود سر قرار
وایسادم هرچی فحش تو عالم بود رو بهش دادم دست آخر خواهرش گفت با احمد کار داری؟
من کلا از دبستان درسم خیلی خوب بود.همیشه 20 میگرفتم.
تو راهنمایی هم همینطور با اینکه مدرسه مون جزو مدارس تیزهوشان بود.
خلاصه تو دبستان و راهنمایی من آرومترین بچه ی دنیا بودم.سرم به کار خودم بود و از دیوار صدا در میومد ولی من ساکت بودم!!!
تا اینکه از اول دبیرستان من متحول شدم و شیطنتم فوران کرد!!!
یه دبیر دین و زندگی 1 داشتیم که از کله گنده های استان بود و همه میشناختنش و هر هفته میرفت دیدار رهبری و اینا.
سبک تدریسی این تو کلاس نبود یا مارو میبرد کتابخونه یا نمازخونه یا در دامان طبیعت.
تا هم میخواست درس رو شروع کنه همیشه میگفت به نام خدا با نام و یاد شهدای عزیز اسلام مخصوصا امام بزرگوارمون کلاسو شروع میکنیم.
من استعداد خاصی تو تقلید حرف زدن و حالتهای بقیه دارم.
یه روز تو کتابخونه بودیم من چون زنگهای تفریح میرفتم والیبال دیر میومدم سر کلاس نگو این دبیر رفته بود سر کلاس و به جای صندلی خودش رفته بود وسط بچه ها نشسته بود جوری که معلوم نشه.
من با شور و ذوق رفتم سر کلاس دیدم هنوز نیومده.رفتم رو صندلیش نشستم و شروع کردم به تقلید حرف زدنش و حالتهای دستش و اینا!!!
دیدم کلاس ساکته هنوز.گفتم بچه ها چرا نمیخندید نکنه خود خرش اینجاست؟
یهو دیدم از بین بچه ها صدا میاد آقا امید به هنرنمایی ادامه بدید!!!
منم خشکم زده بود گفتم اجازه الان جناب ناظم با من کار دارن من میرمو میام رفتم و دیگه برنگشتم!!!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] لینک فیلمُ دیدی؟
در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)