نوشته اصلی توسط Malware این چن روزه که نبودم بالاخره رفتم! کلا راحت بود فقط آخرش یخورده... آخر عمری شیونمون هم بر باد رفت... بیخود میکنی بری تو کبری آخر عمری و سرت سلامت شیون میخوای چیکار
Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نوید کجایی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اینو دیروز از خرابشده اش گرفتم بدون یوزر پس دیشب 98% دانلود شده ظهر خواستم بزنم اون 2درصد تموم بشه ارور داد گفت پسور باید بزنی 800 مگ هست پیدا نکردم
نوشته اصلی توسط tandis_m سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااام سلام به روی ماهت
نوشته اصلی توسط Hadi نوید چطوری ؟ خوبی؟ هستــــــــــــــــــــــ ـــی ؟ خوبم خوبی؟
Hadi, Malware, rebasss, tandis_m
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana خوبم خوبی؟ نقل قولت تموم شد ؟ کجاها رفته بودی ؟ نبودی امروز !
rebasss, tandis_m
دیگه از خستگی هام خسته شدم ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ دیگه از خستگی هام خسته شدم ... پایه هستی امشبُ تا صبح سر کنیم ؟
نوشته اصلی توسط Hadi پایه هستی امشبُ تا صبح سر کنیم ؟ من هر روز ساغت 8:30 میرم حمالی فرداشب میشه
نوشته اصلی توسط Milad16+ من هر روز ساغت 8:30 میرم حمالی فرداشب میشه فردا که عیده کجا میخوای بری ؟
rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن