نوشته اصلی توسط Rasoulh111 باور کن بهترین روش واسه رسوندن منظورته با طمع توت فرنگی بخر خودش هم اهل دله میفهمه یه جون اذب جقی چشم هیز دنبال چیه من بودم کاندوم همراه الت تناسلی مصنوعی واسش میخریدم نوشته اصلی توسط Milad16+ سگ تو تو روحتون روح تو سگتون نمیگین تو این خراب شده یکی میاد این صحنه رو میبینه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 نظرت در مورد یه کار فرهنگی چیه ؟ مثلا یه رمان عاشقانه سوسول بازیو ولش کن یه ک. یر مصنوعی بخر خیال خودت و اونو راحت کن
نوشته اصلی توسط Milad16+ بفرما خود جنسم رسید فقط سایزش کوچیکه واسش درازشو بخر جواب میده تضمینی 200%
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 سوسول بازیو ولش کن یه ک. یر مصنوعی بخر خیال خودت و اونو راحت کن عاقا همین طبقه یه کافی شاپ هست میگم نظرت چیه یه اسپرسو ایتالیایی مهمونش کنم
نوشته اصلی توسط Hadi خیلی بی شعوری ! من که روم نمیشه اینو بزارم من واسه خودم چارچوب درست نمیکنم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ من واسه خودم چارچوب درست نمیکنم ای ری.دم تو این چارچوبت ده یوص
انجمن چقدر اوبی داره
نوشته اصلی توسط Rasool24 عاقا همین طبقه یه کافی شاپ هست میگم نظرت چیه یه اسپرسو ایتالیایی مهمونش کنم اسپرسو ایتالیایی روت میشه اینو بزاری جلوی پرستار مملکت ببرش یه رستوران فرانسوی یه راتاتویی براش سفارش بده
نوشته اصلی توسط Milad16+ من واسه خودم چارچوب درست نمیکنم اگه چارچوب درست نمیکنی پس چرا پاک کردی ! خخخخخخ خودمم پاک میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 202 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 202 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن