نوشته اصلی توسط Rasool24 عاقا همین طبقه یه کافی شاپ هست میگم نظرت چیه یه اسپرسو ایتالیایی مهمونش کنم خوبه دوتا شعر هم بزن تنگش وسطهای کارم دستتو بزار رو دستش ببین واکنشش چیه بعد حرفتو بزن بگو میخوامت فقط واسه کردن الاغیر
نوشته اصلی توسط Hadi اگه چارچوب درست نمیکنی پس چرا پاک کردی ! خخخخخخ خودمم پاک میکنم پاک کردم چون اگه من پاک نمیکردم امیر پاک میکرد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ اسپرسو ایتالیایی روت میشه اینو بزاری جلوی پرستار مملکت ببرش یه رستوران فرانسوی یه راتاتویی براش سفارش بده اینی که میگی چیز خاک بر سری که نیست ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
**** خونه شاه عباس
نوشته اصلی توسط yaran انجمن چقدر اوبی داره سال 2015 میلادی ست عزیزم الان دیگه این حرفا معنی نداره
نوشته اصلی توسط Milad16+ اسپرسو ایتالیایی روت میشه اینو بزاری جلوی پرستار مملکت ببرش یه رستوران فرانسوی یه راتاتویی براش سفارش بده این الدنگ ببین این اسمها رو هم از اون انمیشن موشه یاد گرفته داره بلغور میکنه وگرنه این پفیوز چه به راتولللللییییییی نمیدونم چه کوفتیه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 خوبه دوتا شعر هم بزن تنگش وسطهای کارم دستتو بزار رو دستش ببین واکنشش چیه بعد حرفتو بزن بگو میخوامت فقط واسه کردن الاغیر باو موقع فشار خون گرفتن که صد بار تا حالا دست تو دست شدیم ولی اون تیکه اخری یکم زشت نیست ؟
نوشته اصلی توسط Milad16+ پاک کردم چون اگه من پاک نمیکردم امیر پاک میکرد میفهمم خودم همین جوری گذاشتی بعدشم که پاک کردی کسی نبینه زشت میشه فقط به رسولم بگو ... .
نوشته اصلی توسط Rasool24 اینی که میگی چیز خاک بر سری که نیست ؟؟؟ خودشم نمیدونه تو انمیشن دیده حالا داره کلاس میزاره تو برو همون چایی خودمون سفارش بده تا بیشتر از نریدی
نوشته اصلی توسط Milad16+ سال 2015 میلادی ست عزیزم الان دیگه این حرفا معنی نداره اتفاقا هر چی جلوتر میریم این موضوع بیشتر دیده میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 77 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 77 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن