خوابم نمیگیره فعلا خوش به حالتون رفتین خوابیدین
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاسمن چطوری ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم یاسین کجایی نیستی کم پیدایی !
چه خبر ؟
ویرایش توسط Hadi : 09-24-2015 در ساعت 10:15 AM
دیگه واسه 15 سال پیش ِ فک کنم از این بهتر نمیشه اون موقع تازه سی دی داشت جا میافتاد اتفاقاً لطفش به همین کیفیتشه حیف بقیه کلیپا گیر داره لامصب هیچ جا گیر نمیاد
قربونت
اون سی دی هم دیگه به درد نمیخوره مثه هارد من خش گرفته بهت میگم سونی موزیکم نداره ریمیکسه ورژن اسپانیش انگلیسی فقط دیلی موشن داره با کیفیت 240 کلیپ خودم wmv 700 کیفیتش خوبه ولی حیف که وسطاش گیر داره
اتفاقا همین الان میخوام پلی کنم دوباره
ولی من موندم این چطور خش گذاشته رو ویدئو آخه اصلا گرد و خاک وارد هارد نمیشه به هیچ وجه ! احتمالا این ضربه ای چیزی خورده
ویرایش توسط Hadi : 09-24-2015 در ساعت 10:09 AM
پیمان نبودی دادا! گفتم هر وقت اومدی کامنت میدم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 168 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 168 مهمان ها)