عجب حج پرشکوهی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
شک چه تقصیر داشت که بر این مبنا نمودیش؟! البته این چن روز که نبودم همش واسه این نبود، فقط 3 روزش به این قضیه اختصاص داشت
نه باو بیهوشی چیه، کاملا آگاه بودم اتفاقا چقدر هم خوب که آگاه بودم دکتر که زن بود، 2 تا دختر 25-30 ساله هم بودن که نقش منشی/پرستار رو داشتن (رسول دقت کن که هم منشی بودن هم پرستار @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دولت بسوزه ) منم لخت فقط یه لحاف زیرم بود و یه لحاف نازک هم روم این دو تا دختره هم هی نقاط مختلف شکمم رو فشار میدان که دکتره بتونه رودم رو ببینه! در همین اثنا بود که یکیشون دستش اشتباهی جای اینکه شکمم رو فشار بده شومبولم رو فشار داد (رسول بازم دولت بسوزه) خودشم فهمید (به زرت قاطر اگه رسول در این صحنه حضور داشت، بعد مرخص شدن 6-7 بار چای میزاشت یه 10-12 تایی هم کتاب میخوند ) به طور کلی هم فال بود، هم تماشا
هنوز که چیزی تجویز نکرده تا جواب نمونه بیاد، ولی سرطان روده ندارم فقط میگفت رودم خیلی پیچ در پیچ و گره خورده بود، نباید صب تا شب رو شیونم بشینم! فک کنم مشکل از همین پیچ خوردگی بود چون از وفتی اینکارو کردم اندکی حالم بهتر شده!
میبرندم
کاره دیگه...
من شیونمو میخوام شیونم شیون نازنینم
ولی خوبه شیلنگه اندازش مناسب بود، دکتره هم کار بلد بود، شیونم بد فرم نشد
عشقم
مراجعه به نقل صابر شود!
به طور خلاصه فعلا از لحاظ جسمی خوب از لحاظ روحی متوسط
دل من در دولمه
مگه میشه واسه تو دولم تنگ نشه!
!?Who Cares؟!
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه میرفتم تو خیابون دلشکسته درب و داغون ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
دزدي بود؟
تو از كجا فهميدي؟
منو با اين اصلا رودررو قرار نده هاااااااا
پيرم ديگه مگه شك داشتي پيوند قلب 17 ساله داشتم حريفش نميشم
حقشونه الان تو تلگرام فيلم و پيام صوتي يكي از زوار رو برام فرستادن خاك بر سرشون برن تا جونشون در بياد احمقا
اين همه بد بخت بيچاره داره تلف ميشه اين احمقا ميرن پولشونو ميريزن تو جيب عرباي سوسمار خور حالم بد ميشه وقتي اينهمه جهل رو ميبينم
مشكلت منم؟ حداقل اگه خوندم ديگه به خاطر پستات ازت تشكر نكردم آبروت پيش اون بنده خدايي رفته كه تشكرم كرده
در حال حاضر 149 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 149 مهمان ها)