نوشته اصلی توسط MaSiHa فذای تو شمارمو فقط به بانو میدم چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدي آخه نوشته اصلی توسط MaSiHa براش دارم شایعه پراکنی می کنه / از طرف منم گوششو بكش
MaSiHa
نوشته اصلی توسط tandis_m خب من كه صداي تو رو نشنيدم تو كه شنيدي بگو ببينم صداي من شبيه صداي توِ يا صداي تو شبيه صداي من؟!!! هرکی شنیده راضی بوده هر جفتش میخوای توام شماره ـتُ پ.خ کن بزنگم بهت
tandis_m
نوشته اصلی توسط MaSiHa اعلام حضور می نماییم احسان که زنگ می زنی به من ک میگی رفتم پیش برات دارم حاجی / دلم تنگتون بود بانو / نوید / صابر / میلات منو میگه
نوشته اصلی توسط tandis_m چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدي آخه از طرف منم گوششو بكش نوید شمارمو از بانو بگیر خونش حلاله
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط EHSAN منو میگه نخند امشب بیا ته باغ
EHSAN, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaSiHa نخند امشب بیا ته باغ چیزی تور کردی امشب؟ جیگل عمو مشقاشو نوشته؟
MaSiHa, tandis_m
نوشته اصلی توسط EHSAN چیزی تور کردی امشب؟ جیگل عمو مشقاشو نوشته؟ تو رو تور کردم اون 2 تایی که بهت گفتم هم هستن امشب تو رو می نیسم
EHSAN, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaSiHa یادت باشه ازش بگیر شمارمو نمیده که میگه اگه میخواست خودش بهت شماره میداد
نوشته اصلی توسط MaSiHa تو رو تور کردم اون 2 تایی که بهت گفتم هم هستن امشب تو رو می نیسم آفرین مث اینکه نصیحت تک خوری نکن اثر کرده ولی خودمونیم ابهت چندین چند سالت رو نزدیک بود به باد بدم
MaSiHa, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m خيلييييييييييي خوب بود انقدر خوب كه دارم فكر ميكنم بخونمش من با این تصمیمت بشدت موافقم فقط تست صداتو بفرست واسه خودم تا بعد بدیم بزنن تو ایندکس سایت من زیاد نمیتونم به این اهنگ محسن گوش کنم وقتی گوش میکنم حالم داغون میشه لحن صداش هم بدتر داغونم میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 86 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 86 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن