نوشته اصلی توسط tandis_m همتون بي مهرفتين من که هنوز هستم که... من کِیلی با مهرفت است!
azade, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m همه رفتن كسي دور و برم نيست چنين بي كَس شدن در باورم نيست عجب بالا و پایین داره دنیا عجب این روزگار دلسرده با ما یه روز دور و برم صد تا رفیق بود من و امروز ببین تنهای تنها
azade, Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaSiHa می ترسم بزنه تو ذوقم تو شماره بده من هواتُ دارم اگه یه روزی مثل من یکی زنگید گفت شناختی و صداش شبیه یه دختر 14 ساله بود شک نکن مینا ـس
azade, MaSiHa, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana من که هنوز هستم که... من کِیلی با مهرفت است! هنوز كي بُوَد مانند هميشه؟
azade
نوشته اصلی توسط pirana تو شماره بده من هواتُ دارم اگه یه روزی مثل من یکی زنگید گفت شناختی و صداش شبیه یه دختر 14 ساله بود شک نکن مینا ـس بانو تایید می کنی ؟
نوشته اصلی توسط Malware فعلا عزیزان جان خدا به همراهت... سعی کن با 2 3نفر هم تیپ خودت خونه بگیرید توی خوابگاه نابود میشی
azade, Malware
نوشته اصلی توسط MaSiHa من بزرگترم ولی اون زورش بیشتره من 71 کیلو اون 90 کیلو دول خیس کن جفت پا برو تو سینه ـش نفسش بند بیاد غلط میخوره واسه برادر بزرگترش بلبل درازی کنه
نوشته اصلی توسط Malware !I'm fucked be worry, will not solve
نوشته اصلی توسط tandis_m همه رفتن كسي دور و برم نيست چنين بي كَس شدن در باورم نيست هستیم که شلوغش میکنی
نوشته اصلی توسط Milad16+ حق با اونه چون زورش بیشتره وزنش بیشترِ نه زورش... ولی آرمین ما پوریای ولی ایِ واسه خودش الان میزنه نفله ـش میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 73 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن