نوشته اصلی توسط Rasoulh111 هنوز به التت میگی شومبول اره تو اون سن و سال بعیده همچین حرکتی الدنگ برا بچه گفتم خراب
tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana دست دو کدومِ زشتِ این حرفا حالا یکم زدگی دارن ولی شاسی ـشون ضربه نخورده ولی موقعیت خوبیِ ها میتونی یکی بخری 2تا ببری الدنگ مگه حراجیه نه دیگه قراره مینا مادرزنم بشه من دیگه از این کارها دست کشیدم تا دوماد خوبی واسش باشم بهم افتخار کنه
مینا فرار کرد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR الدنگ مرا بچه گفتم خراب منم تو رو گفتم ممهههههههههههههه خراب اون ***ه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 راستشو بگو چیزی ننداختی بالااسماتیز و این همه فشار غیرممکنه من که نه ولی مشکوکم اینا اصلا مرگ موش بودن خونه ننجون قدیمیِ انواع حیات وحش اینجا همزیستی مسالمت آمیز میکنن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مینا فرار کرد فرار نکرد داره دخی اماده میکنه من برم خواستگاریش فرافکنی نکن در مورد مادرزن من
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 منم تو رو گفتم ممهههههههههههههه خراب اون ***ه خاک هان؟
azade, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana من که نه ولی مشکوکم اینا اصلا مرگ موش بودن خونه ننجون قدیمیِ انواع حیات وحش اینجا همزیستی مسالمت آمیز میکنن مرگ موشه که سهله سیانور هم باشن به تو یکی سازگار نیستن تو خودت از ماقبل تاریخ هستی خیلی وقت بود مونده بودن؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 فرار نکرد داره دخی اماده میکنه من برم خواستگاریش فرافکنی نکن در مورد مادرزن من فرافکنی رو خوب اومدی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خاک هان؟ به قول ژوله عمو نداری خاله نداری یعنی حتی ***ه هم نداری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن