نوشته اصلی توسط pirana من از نگاه کلاغی که رفت فهمیدم... که سرنوشت درختان باغ من تبر است توی راه عاشقی فرصت تردیدی نیست میدونی تو قلب من نقطه ی تزویری نیست
Malware, pirana
نوشته اصلی توسط Snow White توی راه عاشقی فرصت تردیدی نیست میدونی تو قلب من نقطه ی تزویری نیست تو چه دیدی که بریدی تو ز هم پاشیدی... تو چه بیهوده ز من رنجیدی به چه جرمی چه گناهی تو منو سوزوندی... غم عالم به دلم کوبوندی
Malware
نوشته اصلی توسط pirana تو چه دیدی که بریدی تو ز هم پاشیدی... تو چه بیهوده ز من رنجیدی به چه جرمی چه گناهی تو منو سوزوندی... غم عالم به دلم کوبوندی یه سبد گل دارم اما ، گل شرم و گل خواهش تنی از عاطفه سیراب ، تنی تشنه ی نوازش
eocn, Malware
نوشته اصلی توسط Snow White یه سبد گل دارم اما ، گل شرم و گل خواهش تنی از عاطفه سیراب ، تنی تشنه ی نوازش شبا همش به می خونه میرم من سراغ می و پیمونه میرم من تو این می خونه ها خسته ی دردم به دنبال دل خودم میگردم...
Malware, P!nk Rose
بیا بریم تاپیک مشاعره اینجا شاکی نشن... تگت میکنم اونجا
نوشته اصلی توسط pirana شبا همش به می خونه میرم من سراغ می و پیمونه میرم من تو این می خونه ها خسته ی دردم به دنبال دل خودم میگردم... من نمیگم فرهاد کوهکنم من تیشه به کوهها که نمیزنم من فرهاد عاشقم قلم تیشمه از تو نوشتن همه اندیشمه
نوشته اصلی توسط pirana بیا بریم تاپیک مشاعره اینجا شاکی نشن... تگت میکنم اونجا بریم ...
freedom, Malware, pirana, tandis_m
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 57 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن