عاغا یه شعر پیدا کردم در حد تیم ملی
شبی مجنون نوشت از بهر لیلی
الهی که بری زیر تریلی
اگر عشق دگر در سر نداری
چه معنی دارد
این (last seen recently) ؟
عاغا یه شعر پیدا کردم در حد تیم ملی
شبی مجنون نوشت از بهر لیلی
الهی که بری زیر تریلی
اگر عشق دگر در سر نداری
چه معنی دارد
این (last seen recently) ؟
مغز مثل مــ*مه میمونه اگه ازش کار بکشی و استفاده کنی بزرگ میشه و باعث افتخار
اما اگه ولش
کنی به حال خودش کوچیک میمونه و باعث حقارت و سرافکندگی.
.
.
.
.
.
.
متخصص مغزو حلقو و مــ*مه
پیچ مشکلات جنــ*سی:
من یه دوستی دارم میگفت چهار ساله بودم،میرفتم تو حیاطمون و سرپا جیش میکردم تو باغچه و اون موقع مرغ و خروس داشتیم توقفس ، بچگیم گل کردو دود*ولم روازتوری قفس دادم تو و هی میگفتم:بیه،بیه،بیاین دود*ولم رو بخورین!یه خروسی هم که فکر نمیکردم اینقدر احمق باشه یدفعه سر دود*ولم رونوک زد و یه تیکه ازسرش را جرخورد!خلاصه اون روز مامانم هرجور بود خون رو بندآورد و درمان خانگی کرد،ولی الان که 28 سالمه و میخوام عقد کنم عذاب وجدان دارم که به همسرم بگم که سر دود*ولم خوردگی داره یانه؟و اما جواب دوستان نسبت به این قضیه:
1. 28سالته هنوز بهش میگی دود*ول؟
2.خوبه تو باغتون سگ نداشتین وگرنه الان بایدشوهر میکردی
3.سگ توروحت،پوکیدم ازخنده بااین داستانت!شب اول دود*ولتو به خانمت نشون بده بگوبیه بیه!!
4.الان که28سالته ببرش باغ وحش جلو یه خرس بگو بیه بیه،خیال خودتو راحت کن!
5.فقط بگوفنی سالم،موتوری عالی،فقط سرجلو دود*ولش یه خوردگی داره که اونم بی رنگ ننم درش آورده!
6.بچگیاتوگایــ*یدم که انقدرکــ*سخل بودی،توقع داشتی خروسه واست ســ*اک بزنه؟
7.خروستون ازاون روز به بعد به جای قوقولی قوو،دود*ولی دود*ول نمیکرد؟
به جای خوندن مطالب چرتو پرت اینو بخونید دو کلمه چیز یاد بگیرید.
روزی میرزا جواد آقا سبزواری از شاگردان علامه بحرالعلوم به سفارش حاج شیخ عبدالوهاب مشیر خراسانی به همراه حاج اقا میرزا محمد تقی تربتی فیض آبادی معروف به آخوند سجستانی و حاج سید علینقی معروف به ملک المتکلمین ، خدمت استاد حاج میرزا آقا ابوالحسن نجفی معروف به مرشد حضور یافتند.
ایشان تشریف نداشتند همگی برگشتند.
اینارو آپ کردم براتون دانلود کنین بخندین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديشب دختره تو خيابون يه جوري بستني ليـــس ميزد كه!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بستني به حرف اومد گفت : آآآآآآآآه آآآآآه چوبمم بخور!!!
پسربچه از مدرسه میاد خونه به مادرش میگه امروز آقای معلم این نامه رو داد گفت بده به مادرت! مادره با تعجب نامه رو میخونه میبینه نوشته لطفا وساییل شخصیتونو از دم دست پسرتون بردارید
سریع میره سر کیف پسرش یک
نـ*وار بهداشتی لای وسایل تو کیف
میبینه. به پسرش میگه این تو کیفت
چکار میکنه؟؟؟؟؟؟
پسره میگه آآآآ اینو میگی .... خیلی باحاله چسبشو میچسبونم کف دستم تخته رو پاک میکنم
من همیشه وقتی بچه بودم
به یه کار مامانم خندم میگرفت ..
که میشست روی زمین از روی فرش با انگشتاش اشغال هارو یکی یکی جمع میکرد
به خودم میگفتم چه مادری ساده ای دارم مگه ما جارو برقی نداریم جارو نداریم اخه این چه کاریه مامان با انگشت اشغال هارو جمع میکنه
تا این که بزرگ شدم و غرق غصه هام بودم و به مشگلاتم فکر میکردم
یه لحظه به خودم اومدم دیدم که دست هام پر از اشغاله
که از روی فرش جمع کردم اون وقت یادم اومد
که مادرم اون روزا غصه داشته و به مشکلاتش فکر میکرده.......
دست بوس مادرای عزیز
تو اتوبوس نشسته بودم پیرزنه ازم پرسید ؟
کجادرس میخونی؟
گفتم گرگان مادرجون.
گفت: کرمان؟
گفتم:نه گرگان.
گفت:کجای کرمان.
گفتم :نه گرگان
گفت:گفتی کجای کرمان؟
دیدم زشته تو اتوبوس صدامو ببرم بالا گفتم:اره کرمان
گفت:پس گوه میخوری هی میگی گرگان.!! :|
ینی خدا شاهده مسافرا صندلیارو گاز میگرفتن ازخنده!!
خدا میلاد رو ميفرسته جهنم،
میلاد هم از حرص خدا هر دفعه شيطون رد ميشده داد ميزده:
دادااااااااش، فدایی داری
در حال حاضر 215 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 215 مهمان ها)