نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: شجونی: از کجا معلوم معاون اول روحانی هم دزد نباشد

نیمه حرفه ای

شجونی: از کجا معلوم معاون اول روحانی هم دزد نباشد

حجت الاسلام جعفر شجونی می گوید: الان ببینید در سفرهای استانی این دولت استقبال زیادی از روحانی نمی*شود. چون این دولت به مردم دروغ می*گوید. یکی از همین دولتیان گفته است که دولت عوام*فریب است.

گزیده گفت و گوی این فعال سیاسی اصولگرا با روزنامه اعتماد را می خوانید:

تا امروز دولت در جاهای مختلف هزار جور صحبت و به دلواپسان توهین کرده است. یک*بار به جهنم حواله*شان کرده، یک بار بی*سواد خطاب*شان کرده و جای دیگر هم گفته اینها بگذارند و بروند. رهبری بود که جلوی این سخنان دولت را گرفت و اجازه نداد بیش از این به ما توهین شود وگرنه دولت می*خواست به این روند توهین*آمیز خود ادامه دهد.

من نمی*دانم واقعا چرا مردم به ایشان رای دادند. مگر این آقا چه گفته که مردم او را انتخاب کردند؟

اعتدال را ابوموسی اشعری آورد و با لفظ «اعتدال» علی*(ع) را خانه*نشین کرد و گفت علی تندرو است در حالی که علی دنباله*رو پیامبر (ص) بود و اگر او تندرو بود پس پیامبر (ص) هم تندرو بود. ما در قرآن هم واژه اعتدال را داریم اما در کنارش اغلظ علیهم را هم داریم. آنجایی که خداوند می*فرماید: «جاهِدِ الْکفار والْمُنافِقِین واغْلُظْ علیهِمْ». یعنی با منافقین و کفار تند و غلیظ باش. این آقایی که به اسم اعتدال آمده است حرف*هایش به این معناست که امام خمینی هم تندرو بوده است، دولت*های قبلی همه تندرو بوده*اند. دولتی که نان و بنزین مردم را گران کرده فکر می*کند خیلی هنر کرده است. با این اوضاع [... ] من هم می*تواند رییس دولت شود، اینگونه کار کردن که کاری ندارد. ببینید این مردم فرزند خمینی هستند و خوب می*دانند در این کشور چه می*گذرد. درست است که روحانی هم کلاه و هم ریش ما است اما عملکردش برای ما قابل قبول نیست.

مجلس قهوه*خانه نیست که هر توهینی را نثار آن کنند. این مجلس بسیار مقاومت کرده است، مثل جریان وزرای علوم. مجلس به وزرای پیشنهادی رای اعتماد نمی*داد چون به خوبی می*دانست آنها به درد این نمی*خورند که وزیر علوم جمهوری اسلامی ایران باشند و دلایل قانع*کننده*ای هم برایش داشتند.

الان ببینید در سفرهای استانی این دولت استقبال زیادی از روحانی نمی*شود. چون این دولت به مردم دروغ می*گوید. یکی از همین دولتیان گفته است که دولت عوام*فریب است. حدود ۶٠ درصد از یارانه*بگیران نیازی به یارانه ندارند اما دولت چون انتخابات و مجلس را در پیش دارد و نمی*خواهد رای مردم را از دست دهد یارانه*های*شان را قطع نمی*کند. این اقدامات عین شرک و نفاق است. دولت اگر می*خواهد اقدامی کند باید آن را انجام دهد ولو اینکه مردم فردا به او رای ندهند.

اگر احمدی*نژاد بازگردد، صد*درصد رای خواهد آورد. احمدی*نژاد در میان عوام*الناس محبوبیت بالایی دارد. او رییس*جمهوری پرکار و کم*خواب بود. اول صبح همه وزرا را راه می*انداخت و به کارشان می*گرفت. به همه شهرستان*ها سر می*زد و به مشکلات مردم رسیدگی می*کرد.

شما طوری سوال می*کنید که انگار من احمدی*نژادی هستم تا بخواهم از او دفاع کنم و پاسخگوی عملکرد او باشم. نه من طرفدار احمدی*نژاد نیستم من فقط می*گویم چشمم به شورای نگهبان است. اگر شورای نگهبان ایشان را تایید کند پس مشکلی وجود ندارد و ایشان به دلیل محبوبیت رای خواهند آورد. حالا معاون اولش هم دزد بوده باشد اصلا از کجا معلوم معاون اول این یکی رییس*جمهور هم دزد نباشد.
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

2. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)