صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: بانک ملی یک شبه ۴۰ میلیارد تومان به جیب زد

نیمه حرفه ای

بانک ملی یک شبه ۴۰ میلیارد تومان به جیب زد

بانک ملی مانند دولت در روز تعطیل و به طور ناگهانی مبلغ ۵ هزار تومان از حساب بیش از ۸ میلیون نفر بابت هزینه خدمات پیامکی خود کسر کرد تا به این ترتیب یک شبه صاحب ۴۰ میلیارد تومان شود.

به گزارش «جوان» بانک ملی پیشتر اعلام کرده بود برای ارائه این خدمات از کسانی که حساب جدید باز می*کنند و متقاضی این سرویس هستند برای سال ۹۴ مبلغ ۱۰ هزار تومان کسر خواهد کرد. به گفته مدیر انفورماتیک این بانک خدمت سامانه پیام کوتاه از طریق سیستم متمرکز که به طور خلاصه «ساپتا » نامیده می*شود سالانه برای بانک ملی حدود ۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد که به این ترتیب در صورت ادامه این سیستم برای ۸ میلیون متقاضی بانک ملی حدود ۸۰ میلیارد تومان پول دریافت خواهد شد. به عبارت دیگر نه فقط با این اقدام هزینه*ها پوشش داده خواهد شد بلکه بانک ملی از محل ارائه این خدمات نیز میلیاردها تومان سود خواهد برد.

بنابراین گزارش به همین منظور از روز پنج*شنبه که از برخی حساب*ها مبلغ ۵ هزار تومان کسر شده در فضای شبکه*های اجتماعی تحت تلفن همراه پیامکی دست به دست می*شود که مردم را دعوت به انصراف دریافت این خدمات از بانک ملی کرده است.

در متن این پیام آمده است: «جدید*ترین تخلف درآمدزا توسط بانک ملی در روز روشن (البته تعطیل! جمعه هشتم خرداد۹۴): برداشت ۵۰ هزار ریال توسط بانک ملی از حساب*های بانکی به عنوان خدمات ماهانه ساپتا! بدون اطلاع*رسانی قبلی و کسب اجازه از صاحبان حساب!

روز شنبه ۹خرداد ۹ صبح همه به بانک ملی شعبه خود مراجعه و درخواست لغو اس*ام*اس یا ساپتا نمایید.» این در حالی است که بانک ملی پیشتر اعلام کرده بود کسر مبلغ ۱۰ هزار تومان برای خدمات ساپتا از سال ۹۴ به بعد خواهد بود. به گزارش «جوان» بر اساس اخبار ارسالی از این بانک، مشتریانی که تمایلی به استفاده از این سامانه ندارند باید با مراجعه به شعب بانک و داشتن مدرک شناسایی معتبر نسبت به غیرفعال*سازی این سرویس برای شماره حساب/حساب*های خود اقدام نمایند. عمل غیرفعال*سازی یک روز پس از ارائه درخواست انجام می*گیرد.
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

2. 14 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

Hadi 0021
    Guest
    ای تو روحت دوباره حمله کردی خرکی 10 تا تاپیک رو زدی دهن سرویس ؟؟؟

4. 2 کاربر مقابل از Hadi 0021 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    ای تو روحت دوباره حمله کردی خرکی 10 تا تاپیک رو زدی دهن سرویس ؟؟؟
    آره خخخخخخ اگه پست بیشتر بود حتما میذاشتم بذار بگردم ببینم هنوز هست کپی کنم یا نه

6. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    وضع مملکت خیلی گوهیو ریدمانه خدا خودش به دادمون برسه تف تو ذات باعث و بانیش سگ تو روحش...

8. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    وضع مملکت خیلی گوهیو ریدمانه خدا خودش به دادمون برسه تف تو ذات باعث و بانیش سگ تو روحش...
    آره واقعا

روح تو سگش...

10. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    هر کی از یه جا ورمیداره میبره(تیکه شروین تو در حاشیه)بنزین نون بانک ملی اخه اینا چه گوهی میخورن والا ما هم که دستمون به دهنمون میرسید دیگه داریم بد دخت میشیم خب خارکسه چی میخواین اخه سیخ کردین رو ملت هی میکنین توشون درم نمیارین بسه دیگه دنیای دیگه ای هم در پیش دارینا

12. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تاسف واسه کشورم

14. 3 کاربر مقابل از Mo$en عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

Hadi 0021
    Guest
    دیگه این چیزا خیلی وقته که طبیعی شده خیلی وقته دارن دزدی میکنن همشون دزدن بیشرفا

16. 2 کاربر مقابل از Hadi 0021 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    هر کی از یه جا ورمیداره میبره(تیکه شروین تو در حاشیه)بنزین نون بانک ملی اخه اینا چه گوهی میخورن والا ما هم که دستمون به دهنمون میرسید دیگه داریم بد دخت میشیم خب خارکسه چی میخواین اخه سیخ کردین رو ملت هی میکنین توشون درم نمیارین بسه دیگه دنیای دیگه ای هم در پیش دارینا
    اگزن
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    مملکت درو پیکر نداره قانون نداره
    داره ! اما صاحب نداره و جای بی صاحب را همه می خوان صاحب بشن ، اگه نتونستند یه چیزی ازش بردارن ببرن برای خودشون
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    تاسف واسه کشورم
    تاریخ سه هزار ساله اش شد تاریخ سی ساله
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    دیگه این چیزا خیلی وقته که طبیعی شده خیلی وقته دارن دزدی میکنن همشون دزدن بیشرفا
    یه دوست دارم خیلی آدم درستیه ، می گفت فکر کردی ما جاهگاه اون دنیامون چیه ؟ گفتم میریم بهشت چون اینجا دارمی جهنم را امتحان می کنیم ... گفت » نه ، می رویم یک راست جهنم ! گفتم چرا؟ گفت : چون شما ظلم را دید و ظالم هم دید و هیچ کاری نکردی در برابر ظلم و سکوت کردید، حق مظلوم از ظالم..... تا هفتاد نسل قبل از خودم قانع شدم

من هم سه تا حساب داشتم همون اردیبهشت که اس ام اسش اومد.. فرداش رفتم همه را قطع کردم ..

حساب کردم 30 تومن برای یکسال اس ام اسی هم 10 تومن باشع من جمع تراکنش هام اینقدر نمیشه که بخوام بریزم تو جیب بی ته این جماعت نزول خور
    ویرایش توسط ehsansalehi : 05-30-2015 در ساعت 09:28 PM

18. 4 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    مرد باشید حسابای بانک ملی ـتون رو خالی کنید...
    البته اگه باقی بانکا هم همینکارو نکنن

20. 2 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)