نوشته اصلی توسط SADEGH-92 میدونم میگی تمام بدنم لرزید میگم که نکنه تو هم مثل این آره بعد اینو دیدی ترسیدی؟ منظورتو گرفتم بابا میگم ازین جورخبرا نزار مثل این آره یعنی چی ؟ الکی این تاپیکارو نزن از داعش و اعدام حال از هلوهای ایرانی بود میخوردی یه چیزی خوشمزه
sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 منظورتو گرفتم بابا میگم ازین جورخبرا نزار مثل این آره یعنی چی ؟ الکی این تاپیکارو نزن از داعش و اعدام حال از هلوهای ایرانی بود میخوردی یه چیزی خوشمزه باوشه بابا اصلا میخوای آدرس بدم بیا کتکم بزن خخخخخ اصلا تو بیا منو بخور
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 باوشه بابا اصلا میخوای آدرس بدم بیا کتکم بزن خخخخخ اصلا تو بیا منو بخور آخ جون آدرس بده تا بیام
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 آخ جون آدرس بده تا بیام اصلا آدرس نمیدم
نوشته اصلی توسط special چطور میتونه یه آدم انقد حیوون باشه اما کلا اینجور تاپیکا خوب نیست دنبال موضوعات مثبت باشید نه منفی اره واقعا دمت گرم منم با شما موافقم . بچه ها تا میتونید بی خیال این موضوع ها بشید فقط مایه اعصاب خوردیه . ادم وقتی اینا رو میبینه اعصابش بهم میریزه
نوشته اصلی توسط Hadi 0021
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN اره واقعا دمت گرم منم با شما موافقم . بچه ها تا میتونید بی خیال این موضوع ها بشید فقط مایه اعصاب خوردیه . ادم وقتی اینا رو میبینه اعصابش بهم میریزه به به آقایب امیر شاملو تشریف فرما شد من به این نره خر میگم نزار ازین خبرا دیوس هی میاد میزاره میرینه تو حالمون
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 به به آقایب امیر شاملو تشریف فرما شد من به این نره خر میگم نزار ازین خبرا دیوس هی میاد میزاره میرینه تو حالمون حالا که اینجوری شد میرم هر چی پست اینجوریه میذارم
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 حالا که اینجوری شد میرم هر چی پست اینجوریه میذارم منم میام هرچی تاپیک زدی منفجر میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن