صادق قهر کردی درخواست دوستی رو بکوب دیگه
sadegh1
نوشته اصلی توسط K A M R A N صادق قهر کردی درخواست دوستی رو بکوب دیگه نه بابا صادق اهل قهر نیست در ضمن اون شعری رو که حمید فرستاد تو پست صفحه قبل همه برن تشکرو بزنن خیلی حال کردم
kamran69, sadegh1
نوشته اصلی توسط K A M R A N بت برخورد ؟ رو منظوری نگفتم دوستانه بود کلی گفتم وگرنه هر چی دوس داری بزار از داعش بزار .من هوای دوست جون جونیم خطر اومدم تو نوشته اصلی توسط K A M R A N صادق قهر کردی درخواست دوستی رو بکوب دیگه نه داداش نه بهم برخورد نه قهر کردم شوخی میکنیم دیگه رفته بودم واسه شام و سریال نبودم
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
kamran69
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 نه داداش نه بهم برخورد نه قهر کردم شوخی میکنیم دیگه رفته بودم واسه شام و سریال نبودم دمت گرم خوشحالم که یه دوست باحال دیگه پیدا کردم
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 دفه بعد تو بیا از اعدامی بزار اونوقت سروکارت با منه خطرم میندازم جانت خودت میدونی خطــــــــــر دیگه اسمش رو خودشه تو و خطر یباره بیاین منو بخورین انقدر از این پستا میذارم که ندونین چیکار کنین
نوشته اصلی توسط K A M R A N دمت گرم خوشحالم که یه دوست باحال دیگه پیدا کردم چاکترم داداش
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 تو و خطر یباره بیاین منو بخورین انقدر از این پستا میذارم که ندونین چیکار کنین حالا تو بزار از اعدامی اونوقت میبینی
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 حالا تو بزار از اعدامی اونوقت میبینی باوشه
نمیدونم چرا این خطر اینقد بی خطر شده
نوشته اصلی توسط K A M R A N نمیدونم چرا این خطر اینقد بی خطر شده خطـــــــــــــــــــــــ ــــر در کمیـــــــــــــــن محسن به سر میبره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن