صفحه 3 از 9 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 86

موضوع: خرید گوشی iphone6 64gig

حرفه ای
    اندروید بعد یک مدت انگار به فنا میره و از اولین برنامه انگار شروع میکنه به ترکیدن و ماهی 2 گیگ کش درست کردن

اگر هم کسی هست که ایفون داشته هم نکسوس بگه کدومش بهتره قبول دارم اولش ای او اس یکم از اندروید ضعیفتر عمل میکنه ولی بعد 6 ماه سرعت ایفون خیلی بیشتر اندروید هست

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    نکسوس6 بخر از ایفون6 سریع ترِ
    تا دو ماه اول شاید بعدش نکسوس رو نمیدونم ولی غیر نکسوس به فنا میره

حرفه ای
    گوشی فقط ایفوناگه عجله نداری واسا 7 داره میاد میگن اواخر شهریور اینا میاد که باز همه گوشیا باس برن گاو چرونی تا ی سالخوبی ایفون اینه سال ب سال گوشی میده اوخ بودجه ادمم داره بره سراغ گوشی جدیدش نه عین سامسونگو سونی که هرماه زرتو زرت میدن بیرون....ولی عجله داری ایفون 6 نخر به دلایلی برو 5

4. کاربر مقابل از Soheil عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Soheil نمایش پست ها
    گوشی فقط ایفوناگه عجله نداری واسا 7 داره میاد میگن اواخر شهریور اینا میاد که باز همه گوشیا باس برن گاو چرونی تا ی سالخوبی ایفون اینه سال ب سال گوشی میده اوخ بودجه ادمم داره بره سراغ گوشی جدیدش نه عین سامسونگو سونی که هرماه زرتو زرت میدن بیرون....ولی عجله داری ایفون 6 نخر به دلایلی برو 5
    میشه دلیلش رو بپرسم

6. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط جادوگر نمایش پست ها
    میشه دلیلش رو بپرسم
    من خودم اگ 6 نخریدم بخاطر دوربین پشتش بود گه می ترسیدم اتفاقه دیه بیفته از دستم بشکنه ولی تو 7 این عیبو اوکی کرده وخیلی خوشگلترم شده بخصوص که میگن دوربینش دوقولوس ضد ابم شدهبیا این اطلاعات دقیق هردو هس از سایتا معتبر خودت ببین و خودت کلاتو قاضی کن ولی به نظرم مهران جان تو که 5 ماهه صبر کردی چن ماهم واسا تا ی غولو بخری و پولتم تا اوخ وخ داری بکشی بالا تا ایفون 7 بخری
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط Soheil : 06-04-2015 در ساعت 12:27 PM

حرفه ای
    من خودم اگ 6 نخریدم بخاطر دوربین پشتش بود گه می ترسیدم اتفاقه دیه بیفته از دستم بشکنه ولی تو 7 این عیبو اوکی کرده وخیلی خوشگلترم شده بخصوص که میگن دوربینش دوقولوس ضد ابم شدهبیا این اطلاعات دقیق هردو هس از سایتا معتبر خودت ببین و خودت کلاتو قاضی کن ولی به نظرم مهران جان تو که 5 ماهه صبر کردی چن ماهم واسا تا ی غولو بخری و پولتم تا اوخ وخ داری بکشی بالا تا ایفون 7 بخری
    باید یک سال صبر کنم تا قیمتش بیاد پایین بیاد 3 میلیون و نیم بعد از یک ماه میشه

9. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    باید یک سال صبر کنم تا قیمتش بیاد پایین بیاد 3 میلیون و نیم بعد از یک ماه میشه
    خو پس برو همو ایفون 5 یا 6 بخر هردوشون عالین ....

نیمه فعال
    سلام من تصمیم گرفتم iphone بگیرم جدیدش رو البته :دی خوب فقط هرگی این گوشی رو داره بگه ایا دیگه مثل اندروید به این نرم افزار های مسخره clean master و این مسخره بازی ها نیاز هست ایا کلا میشه روش نرم افزار ریخت؟ و چجوری؟ ایا میتونم تا حد معقولی روش نرم افزار های رایج رو بریزم و صفحات وب پیچ ایرانی درست باهاش باز میشه یا نه کلا تورو خدا کمکم کنید بفهمم برم nexus 6 بگیرم یا iphone
    این اندروید فقط کش تولید میکنه لامصب زود کند میشه مفت گرونه کلا این سیستم عامل به نظرم مشکل داره حداقل روی هر چیزی جز نکسوس حالم داره از اندروید به هم میخوره ولی میگن نسخه روی نکسوس خوبه کلا کمک دیگه

به نظر من آیفون +6 بگیر
    من دارم عالیه
    جدیدترین نرم افزار هاو آپدیت هارو هم میتونه از اپ استور به راحتی بگیری

12. کاربر مقابل از mkb4453 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mkb4453 نمایش پست ها
    به نظر من آیفون +6 بگیر
    من دارم عالیه
    جدیدترین نرم افزار هاو آپدیت هارو هم میتونه از اپ استور به راحتی بگیری
    خداییش زشته شکل گوشی چینی ها هست از خودش رشت تر خودشه راحتی؟ میشه روش اهنگ و فیلم بریزم؟ باهاش فایل جابجا کنم صفحه های فارسی که فلش دارن درست لود میشه؟ دیگه کش تولید نمیکنه ایا

حرفه ای
    اگه بخواد 7 بخره عملا باید حدود 8 ماه صبر کنه چون اون اوایل که میاد حداقل 600-700 تومن گرونتر از قیمت واقعیش میشفروشن... تا بخواد قیمتش فیکش افت کنه حدود 3-4 ماه حداقل طول میکشه ... اینجا ایرانه دیگه

15. کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3 از 9 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)