نوشته اصلی توسط Mo$en انتقاد بود رائول مودب تر بود راستی حواسم نبود بگم پستای من غیر مفید شوما پست مفید بذار بسم الله...
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
شما جنبه انتقاد نداری چرا عکسات باز نمیشه؟ من حقیقتا حقیقتو میگم یه نگاه به تشکرام هم بندازید تو تاپیکای مفیدتون
sadegh1
نوشته اصلی توسط Mo$en شما جنبه انتقاد نداری چرا عکسات باز نمیشه؟ من حقیقتا حقیقتو میگم یه نگاه به تشکرام هم بندازید تو تاپیکای مفیدتون آره میدونم داداش جنبه انتقاد دارم ولی نه هر انتقادی عکسا هم که باز میشه شوما با یه مرورگر دیگه تست کنید. بابت تشکر هات هم خیلی ممنونم
ممنون ام باز نشدن خسته نباشید اما فعالیت رو کم کنید تشکر
نوشته اصلی توسط Mo$en ممنون ام باز نشدن خسته نباشید اما فعالیت رو کم کنید تشکر جلوی فعالیتم رو نمیتونم بگیرم
نوشته اصلی توسط Mo$en ممنون ام باز نشدن خسته نباشید اما فعالیت رو کم کنید تشکر نوشته اصلی توسط SADEGH-92 جلوی فعالیتم رو نمیتونم بگیرم ببین جان این صادق دیوس میبینی تا چند روز سر و کله ش پیدا نمیشه حالا بعضی وقتا نشه میکنه کل انجمنو تاپیک میزنه اینجوریه دست خودشم نیست بنده خدا
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 ببین جان این صادق دیوس میبینی تا چند روز سر و کله ش پیدا نمیشه حالا بعضی وقتا نشه میکنه کل انجمنو تاپیک میزنه اینجوریه دست خودشم نیست بنده خدا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن