نوشته اصلی توسط Hadi 0021 هم دوباره تو اومدی نظر منفی دادی صادق بیا تحویل بگیر انصافا نفهمیدم چی گفتی داداش .
sadegh1
خیلی هم جرات میخواد
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Mo$en انصافا نفهمیدم چی گفتی داداش . وقتی میگی نه کار با موتور ازین سخت تره یعنی اصلا این چیزی نیست نکنه خودت مرد عنکبوتی رو طی کردی
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 وقتی میگی نه کار با موتور ازین سخت تره یعنی اصلا این چیزی نیست نکنه خودت مرد عنکبوتی رو طی کردی نه داداش من پیک پیتزا بودم خیلی سخته تو شهر با رانندگی بد مردم تجربه نداری قضاوت نکن تشکر
نوشته اصلی توسط Mo$en نه داداش من پیک پیتزا بودم خیلی سخته تو شهر با رانندگی بد مردم تجربه نداری قضاوت نکن تشکر توام که از ارتفاع نرفتی بالا زیر پاهات 30 سانتی متر خطر سقوط رو داشته باشه هیچ کاری ازین سخت نیست پس قضاوت نکن
nice2, sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 توام که از ارتفاع نرفتی بالا زیر پاهات 30 سانتی متر خطر سقوط رو داشته باشه هیچ کاری ازین سخت نیست پس قضاوت نکن تایید داداش اما به نظر من رانندگی با موتور در شهر سخت تره
نوشته اصلی توسط Mo$en تایید داداش اما به نظر من رانندگی با موتور در شهر سخت تره دیگه هر کاری که بگی سختی خودشو داره م موتورم که افتضاحه با این ترافیک و شلوغی و سروصدای مردم
تایید داداش. ایشالله مشکلات همه حل بشه
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 توام که از ارتفاع نرفتی بالا زیر پاهات 30 سانتی متر خطر سقوط رو داشته باشه هیچ کاری ازین سخت نیست پس قضاوت نکن خيلي ترسوئي پس به خودم اميدوار شدم
نوشته اصلی توسط tandis_m خيلي ترسوئي پس به خودم اميدوار شدم مینا نکنه خودت رفتی اون بالا
sadegh1, tandis_m
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن