اصلا قانع شدن شما اهمیتی نداره
ما یه گروه موسیقی جریان ساز و تاثیر گذار رو از دست دادیم
و این برای مملکت اتفاق خیلی بدی بود
اصلا قانع شدن شما اهمیتی نداره
ما یه گروه موسیقی جریان ساز و تاثیر گذار رو از دست دادیم
و این برای مملکت اتفاق خیلی بدی بود
چرا اهمیت ندارم دوست آریایی.
من شنونده موسیقی نباید دلیل خدافظی رو بدونم؟
متاسفانه فرهنگ نقد رو ندارید و گرنه نمیگفتید اهمیت ندارید
من دلیل خداحافظی رو صریح میخام بدونم نه بهانه های صد من یک غاز
داخل سایت علی پهلوان هم می تونید مصاحبه هارو بخونید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلش چیه سایتو بستن؟
گفتم قضیه مشکوکه
تایید کن رسیدی به حرفام
بعضیا کلن مشکل دارنا ... تو اگه خیلی از موزیک حالیت بود میفهمیدی هر موزیکی برای ی دهس ی زمونی همه عاشقه پسران افتابو اریان بودن ی زمونی هم ساسی مانکنو تتل و ارمین...الا کسیکه تو دهه ها مختلفه می تونه ی موزیک لطیفو تحمل کنه با شاد پاپ رپ یا غمگینو شکست عشقی ... الانم که ماشالا همه شکست عشقی می خونن یدونه حامد پهلان مونده...توام ایقدر کرم نشو دوس داری منم بیام تاپیک محسن یگانت و بشورمش که واقنم حالم از خودشو قیافشو صداش بهم میخوره!!؟بعدشم ایقدر علت علت نکن نت که داری؟موتور جستجو گوگلم که داری؟دستو انگشتو سوادم که داری؟سرج کن خودت خبراش هست علی پهلوان حتی خودش تو مصاحبه با موسیقی ما گفته بود این البوم تاریخ مصرفش گذشته و بازتابی نخواهد داشت .... تو الا فیلم سیاه سفید دوس داری یا سه بعدی ؟؟؟؟؟:l منتقد خوبم اونیکه احساسات طرف مقابلشو درک کنه بعد بحرفه تو ایجا همه میدونن رضا رو اریان حساسه عینه خودت رو یگانه
دیه نبینم سر ب سر رفیقم بزاریا
ای بابا چی کار به محسن دارین تا میاد یه پست بزاره همه حمله میکنن بهش
من موافق نظر محسن نیستم ولی به نظر همدیگه باید احترام گذاشت
چیزی هم که نگفته راجب آلبوم جدید محسن یگانه هم خودش قبول داره آلبوم افتضاح بوده
بعدشم من نظری راجب آریان دارم بعد از چند سال یه آلبوم زد بیرون دوباره چندسال متوقف کردن وقتی هم که دانلود کردم
بعضی از آهنگاشو گوش کردم میبینم که احساس نرمی به آدم دست میده و خیلی هم خوب بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)