صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 78910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 81 به 90 از 94

موضوع: >>> تاپیک طرفداران پرسپولیس زلزله( اخبار و گفتگوی دوستانه ) <<<

نیمه فعال
    عجیب ترین اتفاق در سازمان لیگ ایران / پرسپولیس به آزادی استراحت می هد تا استقلال بازی کند!

قرعه کشی مسابقات جام حذفی باشگاه های کشور بعدازظهر امروز در سازمان لیگ برگزار شد و طی آن تیم های پرسپولیس و استقلال باید در تهران به مصاف حریفان خود در مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی بروند.
    پرسپولیس و استقلال که هر دو برابر تیم های تهرانی راه آهن و پارسه قرار گرفته اند در این بازی میزبان هستند ودر صورتی که میهمان هم بودند از این شهر خارج نمی شدند. اما نکته عجیب و جالب آنجا بود که پس از مشخص شدن میزبان بازی پرسپولیس و راه آهن و انتخاب پرسپولیس به عنوان میزبان طی اقدامی عجیب و بی سابقه برای ورزشگاه محل برگزاری بازی هم قرعه کشی شده و ورزشگاه تختی به پرسپولیس رسیده و ورزشگاه آزادی میزبان بازی استقلال معرفی شد! این در حالی است که ورزشگاه محل برگزاری بازی در سراسر دنیا از سوی تیم میزبان معرفی می شود و انتخاب آن به وسیله قرعه کشی عجیب و خنده دار به نظر می رسد، آن هم در حالی که بدانیم تختی ورزشگاهی است که اگر رقیب پرسپولیس یعنی راه آهن میزبان بازی انتخاب می شد ورزشگاه میزبان این تیم و آشنا با بازیکنان آن بود! بهانه این قرعه کشی ناتوانی در برگزاری دو بازی متوالی در ورزشگاه آزادی در فاصله 24 ساعت اعلام شده در حالی که طبق برنامه مسابقات ابتدا پرسپولیس در روز چهارم آبان به مصاف راه آهن می رود و سپس یک روز بعد یعنی پنجم آبان استقلال با پارسه در آزادی مصاف خواهد داد. طبق این برنامه آن چیزی که به عقل سلیم خطور می کند این است که بازی اول در ورزشگاه آزادی برگزار شود و پس از آنکه این بازی تمام شد بهانه برای آسیب رسیدن به چمن پیش آمده و از برگزاری بازی بعدی ممانعت شود نه اینکه بازی روز اول را به جای دیگری منتقل کنند تا سلامت چمن برای برگزاری بازی تیم بعدی در روز آینده حفظ شود!

2. کاربر مقابل از onvan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خصوصی

4. 2 کاربر مقابل از kashki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    مدافع پرسپولیس با تراکتورسازی به توافق رسید/ ماهینی در تبریز مدافع تیم فوتبال پرسپولیس جهت انجام مذاکرات تکمیلی و جزئیات قرارداد خود با تیم تراکتورسازی، امروز در این باشگاه تبریزی حضور می‌یابد.
    مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز برای جذب حسین ماهینی، امروز دوشنبه با این مدافع راست تیم پرسپولیس مذاکرات خود را در تبریز انجام می‌دهند تا به توافق نهایی برسند.

ماهینی که به دلیل مشکلات سربازی خود باید به یک تیم نظامی برود، تراکتورسازی را به ملوان ترجیح داده و از این رو دیشب عازم تبریز شد تا امروز جلسه‌ای را مسئولان باشگاه تراکتورسازی داشته باشد.

تیم تراکتورسازی در سمت راست خط دفاعی خود فقط محمد ایرانپوریان را به عنوان یک مدافع راست متخصص در اختیار دارد. حضور حسین ماهینی در تراکتورسازی می‌تواند خیال رسول خطیبی را از داشتن یک مدافع راست مطمئن دیگر غیر از ایرانپوریان، راحت کند.

ماهینی در فصل جاری در چند بازی برای تیم پرسپولیس توپ زد و با توجه به اینکه مشکل پایان خدمت سربازی داشت، مجبور شد از جمع سرخپوشان تهرانی جدا شود.

در صورت توافق نهایی دو طرف در مذاکره امروز، این مدافع بوشهری بازیکن تراکتورسازی خواهد شد و برای عقد قرارداد باید مراحل قانونی را طی کند.

6. کاربر مقابل از onvan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    پرسپولیس نیوز :حسین ماهینی باید برای ادامه مدت قراردادش با پرسپولیس، پس از پشت سر گذاشتن دوره خدمت سربازی به پرسپولیس بازگردد.
    هوشنگ نصیرزاده در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس گفت: بازیکنانی مانند حسین ماهینی که در حین برقرار بودن مدت قرارداد، مشمول شده و به عنوان خدمت سربازی از تیم خود جدا می‌شوند با دو راهکار روبرو هستند. اول اینکه در صورت تمایل باشگاه برای تسویه حساب توافق کنند. دوم اینکه در صورت خواست باشگاه و باقی ماندن بیش از یک نیم فصل از مدت قرارداد، باید همین زمان را پس از طی مدت سربازی به باشگاه بازگشته و برای آن تیم بازی کنند.

در این ارتباط باشگاه پرسپولیس و حسین ماهینی هنوز با یکدیگر مذاکره‌ای نداشته و تصمیم‌گیری نشده است. حسین ماهینی روز یکشنبه از طریق وکیل خود، نامه‌ای را تقدیم باشگاه کرد که بر اساس آن با توجه به مشمول شدن، از ادامه حضور در تمرینات عذر خواست. او همچنین به دلیل کش و قوس‌های اداری مربوط به تعیین وضعیت کارت معافیت خود، بازی‌های متعددی از نیم فصل اول را هم در اختیار باشگاه نبود. او همچنان منتظر است دیوان عدالت اداری درباره پرونده او اظهار نظر کند و احتمالا این اتفاق در چند ماه آینده روی خواهد داد. بنابر اعلام وکیل ماهینی، دفترچه اعزام به خدمت این بازیکن هنوز صادر نشده است.

گفتنی است؛ در شرایطی که پیش از این از سوی مقامات اعلام شده بود بازیکنانی که معافیت آنها به دلیل ارائه مدارک نادرست باطل می‌شود، به خدمت اعزام شده و به باشگاه‌های دیگر نمی‌روند، خبرها حکایت از رایزنی‌های بعضی باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان دیگر باشگاه‌ها از جمله ماهینی دارد.

8. کاربر مقابل از onvan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

10. کاربر مقابل از onvan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    0
    رختکن پرسپولیس

به گزارش ورزش 11، برانکو ایوانکوویچ قصد دارد قبل رفتن به تعطیلات تابستانی برنامه خود برای فصل آینده را تحویل مدیریت باشگاه پرسپولیس دهد. پس از بازگشت کاروان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از عربستان، تمرینات این تیم تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد شد اما برانکو حداقل تا یک هفته دیگر در ایران خواهد ماند تا برنامه‌های خود را به باشگاه ارائه دهد. او غیر از اینکه لیست خرید و خروجی پرسپولیس را به باشگاه ارائه می‌کند، زمان دقیق آغاز تمرینات و اردوهای خارجی و داخلی تیمش را مشخص خواهد کرد. البته این اتفاق در شرایطی رخ خواهد داد که وضعیت مالکیت باشگاه پرسپولیس به زودی مشخص شده و معلوم شود فصل آینده برانکو قرار است با کدام مدیرعامل در باشگاه پرسپولیس کار کند.

* فرناندو گابریل که قرار بود شنبه هفته آینده ایران را به مقصد کشورش ترک کند با تعویض بلیتش امشب به برزیل سفر می‌کند، البته در صورت رفع مشکل گذرنامه‌اش. این در حالی است که او بخش زیادی از پول قراردادش را از باشگاه پرسپولیس طلبکار است و چنانچه مسئولان این باشگاه در این مورد اقدام نکنند هافبک برزیلی سرخپوشان از طریق وکیل رسمی‌اش از باشگاه پرسپولیس به فیفا شکایت خواهد کرد.

* تادو، دیگر بازیکن برزیلی باشگاه پرسپولیس که برخلاف گابریل هنوز یک فصل دیگر با این باشگاه قرارداد دارد برای ترک ایران با مشکل مواجه شده است. مسئولان باشگاه پرسپولیس برای تمدید ویزای همسر تادو اقدام نکرده‌اند و همین مسئله باعث شده وی با جریمه مالی مواجه شود. به همین خاطر تادو از باشگاه پرسپولیس درخواست کرده است این جریمه را پرداخت کنند تا آنها بتوانند از ایران خارج شوند.

* باشگاه پرسپولیس در پرداخت اجاره منزل مایکل اومانیا چند ماهی است که به تعهدات خود عمل نکرده و صاحب خانه وی نسبت به این مسئله معترض شده است.

12. کاربر مقابل از jigilivigili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    اعلام نتایج مزایده سرخابی‌ها تا ظهر فردا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

مشاور سازمان خصوصی سازی با اعلام اینکه نتایج مزایده سرخابی‌ها تا ظهر فردا اعلام خواهد شد، گفت: امروز استعلام ها و صورت جلسه هیات واگذاری به سازمان خصوصی سازی می‌رسد. سیدجعفر سبحانی در گفتگو با مهر با اعلام اینکه نتایج مزایده چهارم سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس تا ظهر فردا چهارشنبه اعلام خواهد شد، گفت: امروز به احتمال زیاد نتایج استعلام‌ها و صورت جلسه امضا شده سه وزیر عضو هیات واگذاری به سازمان خصوصی سازی خواهد رسید.
    مشاور سازمان خصوصی سازی افزود: بر ان اساس به احتما زیاد نتایج مزایده فردا تا پیش از ظهر در نشست خبری به اطلاع خبرنگاران برای اطلاع رسانی عمومی خواهد رسید، این در حالی است که به دلیل اینکه سازمان خصوصی سازی نسبت به اینکه در اعلام زمان نتیجه مزایده بدقولی نکند، زمان نهایی اعلام نتایج را به فردا موکول کرده است.
    وی ادامه داد: در عین حال، با توجه به بازی امشب تیم پرسپولیس به دلیل اینکه حاشیه سازی نشود، اعلام نتایج به فردا موکول شده است.
    سبحانی در پاسخ به این سئوال که آیا هر دو باشگاه برنده مزایده دارند یا خیر؟ گفت: هنوز این موضوع مشخص نیست و اگر هم باشد نمی توانم اعلام کنم، به هر حال نتایج فردا مشخص خواهد شد.

14. کاربر مقابل از jigilivigili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان با اعلام اینکه دو پیشنهاد جدی دارد اعلام کرد که دوست دارد یکی دو سال دیگر در هلند بازی کند.
    به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام نیوز، علیرضا جهانبخش که میهمان برنامه 90 بود، گفت: «با توجه به اینکه پدرم در شرکت دوچرخه‌سواری کار می‌کرد، در منطقه پایین نشین قزوین زندگی می‌کردیم و فوتبالم را از کوچه‌های قزوین آغاز کردم. 12 ساله بودم که در چمن طبیعی بازی کردم و افتخار می‌کنم که به اهدافی که می‌خواستم، رسیدم چون مسیری که طی کردم، سخت بود.»
    وی افزود: «زمانی که به نایمخن هلند پیوستم 225 هزار یورو به باشگاه داماش رسید و قرارداد خودم 220 هزار یورو بود. پیش از رفتن به هلند، یکسری صحبت‌ها برای پیوستنم به پرسپولیس مطرح شد که می‌گفتند یک میلیارد تومان برای پیوستن به این تیم می‌دادند.»

مهاجم تیم ملی با اشاره به سختی‌هایی که در زندگی فوتبالی‌اش کشید، گفت: «زمانی که برای نخستین بار از خانوده‌ام جدا شدم، 15 ساله بودم. برای خانواده‌ام شرایط را توضیح دادم و چند سال به خاطر پیوستن به داماش تهران از خانواده‌ام دور بودم.»

جهانبخش ادامه داد: «محمد رویانیان (مدیرعامل پیشین پرسپولیس) با من برای انتقال به پرسپولیس صحبت کرده بود ولی دوست داشتم به هلند بروم. به کشوری رفتم که چیزی از فرهنگ و مردمانش نمی‌دانستم. به خودم گفتم علیرضا کجا می‌خواهی بروی. اوایل حضورم در هلند خیلی سخت بود و در شرایطی که تنها 19 سال سن داشتم، باید تنها زندگی می‌کردم.»

وی تصریح کرد: «سالی که در تیم جوانان ایران بازی می‌کردم، برای نخستین بار دیده شدم، تیمی که از آن سردار آزمون در لیگ روسیه بازی می‌کند. پس از صحبت‌هایی که با امیرهوشنگ مقدس انجام دادم، راهی هلند شدم و خوشبختانه خیلی زود در دل هواداران جای باز کردم. اولین پوئن مثبت دعوتم به تیم ملی بود و در جام جهانی حضور پیدا کردم.»

مهاجم تیم ملی کشورمان افزود: «اگر در فوتبال اروپا در مسیرش قرار بگیری، کمکت می‌کنند و خدا را شکر مسیر برای من خوب پیش رفت.»

جهانبخش در خصوص وضعیتش برای ماندن در تیم نایمخن گفت: «از دو تیم هلندی که یکی از آنها گرونیخن نام داشت و آرین روبن فوتبالش را از آنجا آغاز کرد، پیشنهاد داشتم و می‌توانستم به این تیم‌ها بروم. از یک تیم دسته اول انگلیسی، تیم بلژیکی و چند تیم داخل هلند پیشنهاد دارم ولی خودم دوست دارم یکی دو سال دیگر در هلند بمانم. پیشنهاد تیم‌ انگلیسی و بلژیکی جدی است و برخی تیم‌‌ها نیز منتظر فرا رسیدن مهلت نقل و انتقالات هستند.»

مهاجم تیم ملی کشورمان تصریح کرد: «در 3، 4 ماه نخست حضورم در نایمخن هلند، من را به تیم دوم و زیر 21 سال این تیم فرستادند تا با شرایط آنجا آشنا شوم و همه این اتفاقات در نهایت احترام بود. سرمربی نایمخن با من صحبت کرد و گفت که می‌دانم شرایطت سخت است و زبان نمی‌دانی. با تلاشی که انجام دادم راهی تیم اصلی شدم. نیم فصل اول نصف بازی‌ها را از دست دادم اما نیم فصل دوم شرایط خوب بود.»

جهانبخش با تاکید بر اینکه اوایل حضورش در لیگ هلند سخت بود، ادامه داد: «در ابتدای حضورم در نایمخن، بیشتر بازی‌ها دقیقه 90 تغییر می‌کرد و شرایط خیلی خوب نبود. در یکی از بازی‌ها گل به خودی زدم که پس از پایان بازی بازیکنان با من دست دادند و به این نتیجه رسیده بودند که اگر من ضربه نمی‌زدم، قطعا بازیکن حریف گل می‌زد.»

وی افزود: «زمانی که در بازی با آژاکس به میدان رفتم همه چیز تغییر کرد. وقتی گل زدم نگاه هواداران برای من عجیب بود. اگر در آن بازی شکست می‌خوردیم مستقیم به لیگ پایین‌تر سقوط می‌کردیم.»

مهاجم تیم ملی کشورمان در پاسخ به این سوال که آیا تصور می‌کرد که می‌توانست در جام ملت‌های آسیا بیشتر به میدان برود، گفت: «به بیشتر بازی کردن فکر نمی‌کردم اما به شخصه جام ملت‌ها برای من خوب نبود. مصدومیت کوچکی داشتم اما می‌توانستم بازی کنم و کادر فنی هم تصمیم گرفت بازی کنم و با وجود اینکه به لحاظ تیمی همه چیز خوب بود اما به شخصه جام ملت‌های خوبی نداشتم. ضمن اینکه باید یاد‌آوری کنم که تیم ملی بازی‌های خوبی را انجام داد.»

جهانبخش در مورد گرفتن جایزه گاو طلایی عنوان کرد: «لیگ هلند به 4 قسمت تقسیم می‌شود که در دوره نخست آقای گل شدم و به عنوان بهترین بازیکن جایزه گاو طلایی را دریافت کردم.»

وی در خاتمه گفت: «سعی کردم استعداد فوتبال ایران را به هلندی‌ها بشناسانم و مسئولیتم بیشتر بود چون هلندی‌ها دید خاصی به فوتبال ایران نداشتند.»

16. کاربر مقابل از jigilivigili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    کنایه روزنامه سعودی به تیتر روزنامه ایرانی

بخش ورزشی روزنامه الجزیره عربستان به تیتر یکی از روزنامه‌های ورزشی ایران پیش از بازی با پرسپولیس واکنش نشان داد.

پیش از دیدار رفت دو تیم فوتبال پرسپولیس با الهلال عربستان در لیگ قهرمانان آسیا در تهران بود که روزنامه پیروزی با تیتر «ذبح الهلال حلال است» به استقبال این مسابقه رفت.
    به گزارش مهر، حالا در آستانه بازی برگشت، روزنامه الجزیره با انتشار یک مقاله، نسبت به آن تیتر واکنش نشان داده و کنایه زده است. این روزنامه در یکی از صفحات ورزشی خود نوشت: «ذبح پیروزی حرام»! (ذبح پرسپولیس حرام است)
    تیم‌های فوتبال پرسپولیس و الهلال عربستان ساعت ۲۲:۳۵ دقیقه امروز سه شنبه در چارچوب دیدار برگشت لیگ قهرمانان آسیا در ریاض به مصاف هم خواهند رفت. دیدار رفت دو تیم با یک گل به سود پرسپولیس خاتمه یافته بود.

18. کاربر مقابل از jigilivigili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

لژیونر ناموفق تیم ملی فوتبال کشورمان تمايلی به بازگشت به لیگ ايران ندارد.
    به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام نیوز، با اینکه برخی منابع خبری از بازگشت کریم انصاری فرد مهاجم ایرانی تیم اوساسونای اسپانیا به پرسپولیس یا تراکتورسازی خبر داده اند اما این بازیکن ملی پوش خیال بازگشت به لیگ برتر ایران را ندارد.

بر اساس شنیده ها انصاری فرد در صورت جدایی از اوساسونا می خواهد فوتبالش را در اروپا یا لیگ قطر ادامه دهد و تمایلی به بازگشت به ایران ندارد.

این بازیکن ملی پوش که فصل ناموفقی را در اوساسونا گذرانده گویا از چند تیم عربی پیشنهاد دارد و با توجه به پیشنهاد مالی خوب آنها بعید نیست به جمع لژیونرهای ایرانی حاضر در لیگ قطر اضافه شود

20. کاربر مقابل از jigilivigili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 78910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)