نوشته اصلی توسط ehsansalehi فدایتـــ کلا من نشونه گیری ام حرف نداره ! نفـــر اول تیـــر اندازی پادگان.. .. یادش بخیر
نوشته اصلی توسط ehsansalehi فدایتـــ کلا من نشونه گیری ام حرف نداره ! نفـــر اول تیـــر اندازی پادگان.. .. یادش بخیر ای بابا نگو پادگان دیگه، دو سه ماه دیگه باید برم
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 ای بابا نگو پادگان دیگه، دو سه ماه دیگه باید برم فعلا خوش باش پادگان خوبس ... فقط هفته اولش مثل شب اول قبره ولی حیف از ا ون ماه ها و سال هایی که باید الکی بگذرونی...
نوشته اصلی توسط ehsansalehi خوبه یه نگاهی به قاون 4 و 10 و 15 و بخصوص 25 و 26 بعضی ها بکنند
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 ای بابا نگو پادگان دیگه، دو سه ماه دیگه باید برم میخوای من جای تو برم گریه نکن
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 میخوای من جای تو برم گریه نکن آره برو
نوشته اصلی توسط ehsansalehi فعلا خوش باش پادگان خوبس ... فقط هفته اولش مثل شب اول قبره ولی حیف از ا ون ماه ها و سال هایی که باید الکی بگذرونی... احسان قشنگ میاد خدایی شب اول قبر بابا نترسون بچه رو
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 احسان قشنگ میاد خدایی شب اول قبر بابا نترسون بچه رو
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 احسان قشنگ میاد خدایی شب اول قبر بابا نترسون بچه رو چیزی نگفتم... حالا نگفتم که اگه شب بخواب و خوابت سنگین باشه .. تا صبح یه چند نفری صبح باید برن عسل کنند همیشه در آماده باش، باش خوب شد ؟ این طوری خوبه .. الان علاقمند به خدمت شدی ؟
نوشته اصلی توسط ehsansalehi چیزی نگفتم... حالا نگفتم که اگه شب بخواب و خوابت سنگین باشه .. تا صبح یه چند نفری صبح باید برن عسل کنند همیشه در آماده باش، باش خوب شد ؟ این طوری خوبه .. الان علاقمند به خدمت شدی ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن