صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 32

موضوع: گلشیفته فراهانی : نمیدانستم برهنه شوم از پایین بدنم فیلم میگیرند!

نیمه حرفه ای

گلشیفته فراهانی : نمیدانستم برهنه شوم از پایین بدنم فیلم میگیرند!

گلشیفته فراهانی مصاحبه ای با هالیوود ریپورتر در کن انجام داده و درمورد علت برهنه شدن و اینکه چطور شد که صحنه هایی برهنه از وی منتشر شد، توضیحاتی داده است.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] : من داشتم در سینمای ایران کار می کردم که ناگهان به طور اتفاقی ریدلی اسکات با بازیگران سینمای خاورمیانه تماس گرفت و سرانجام من برای بازی در فیلم هالیوود انتخاب شدم در حالی که آنها به طور قانونی نمی توانستند با یک بازیگر ایرانی قرارداد ببندند چون ایران در تحریم بود. در نهایت یک استثنا قائل شدند و من در آن فیلم بازی کردم. قبل از این که نمایش فیلم آغاز شود، در ایران واکنشها شروع شد. وقتی برگشتم به ایران دوران سختی را گذراندم. باید به تمام سوال ها در این باره که چرا انتخاب شدم و با چه کسانی کار کردم و… جواب می دادم.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

بعد از داستان های زیادی بالاخره موفق شدم در سال ۲۰۰۸ با گذرنامه از ایران بیایم بیرون. وقتی که می آیی بیرون، یک افتادن بزرگ آغاز می شود و من فکر می کردم سینما برای من تمام می شود. من حتی زبان فرانسه بلد نبودم، اما بعد همه چیز رفته رفته تغییر کرد و حالا می بینید که اینجا هستم.

مجری: متشکرم!” او تنها بازیگر شناخته شده سینمای پس از انقلاب است که در جلوی دوربین بدون حجاب بود. اولین بار ویدئویی که مراسم سزار در فرانسه از چهره های با استعداد ساخته بود، او را بدون حجاب به نمایش گذاشت؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] : این ماجرا جنجال زیادی به پا کرد و موافقان و مخالفان خاص خود را داشت. داستان طولانی ای است… اگر صادق باشم باید بگویم که در آن ویدئوی جایزه سزار چیزی که به من گفتند این است که نما از بالای گرفته اند، اما بعد دیدم که از پایین گرفته اند!! این چیزی است که واقعا اتفاق افتاد. همه این اتفاقات بعدا افتاد اما زندگی من همیشه این طور بوده؛ پریدن از روی صخره ای که نمی دانی کجا فرود خواهی آمد.خیلی وقت ها حتی نمی دانم که از صخره پریده ام. من در آن زمان دوره خیلی بدی داشتم و شاید یک روز درباره آن چیزی بنویسم. من زخمی بودم. وقتی از ایران بیرونم کردند، من زخمی شدم، چون کار و خانواده ام را از دست دادم. بعد ماجراهای آن ویدئو پیش آمد و من دوباره زخمی شدم. سه ماه بعد پروژه عکاسی پیش آمد و من که زخمی بودم می خواستم بگویم مشکل شما چیست؟ به من نگاه کنید! چرا از زن ها می ترسید؟ این عکس ها همان زمان چاپ نشدند؛ دو سال بعد به چاپ رسیدند. دیگر آن قضیه برای من تمام شده بود و خشمم تمام شده بود و اگر آن موقع می خواست اتفاق بیفتد می گفتم نه. دیگر لزومی نداشت که خودم را باز آماج دشنام قرار دهم.

گلشیفته فراهانی
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

2. 17 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    عزیز و دوست داشتنی
    به امید روزی که نقش اول یه فیلم بزرگ هالیوودی باشه

4. 5 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    جون

6. کاربر مقابل از دکتر سوکراتس عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    سلام دوستان گرامی . به نظر شما آیا این می ارزد . ستاره بودن به قیمت برهنگی ؟
    به نظر من بدون اینکه بخواهی ارزش های خودت رو پایین بیاری و پا روی همه چیزت بزاری میشه هم ستاره شد ، و هم ستاره ماند .

8. 4 کاربر مقابل از ebi2014 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    توهم طوطئه
    تمام

10. کاربر مقابل از Mo$en عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    توهم طوطئه
    تمام
    بویی،مویی،چیزی نمیاد؟

12. کاربر مقابل از D.SOL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Hadi 0021
    Guest
    دهنت سرویس صادق

14. کاربر مقابل از Hadi 0021 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    دهنت سرویس صادق

Hadi 0021
    Guest
    اشرار مستقر

دکتر سوکراتس

تن ماهی

jakesh

جیگ ساو

بچه های با حال انجمن

17. کاربر مقابل از Hadi 0021 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    اشرار مستقر

دکتر سوکراتس

تن ماهی

jakesh

جیگ ساو

بچه های با حال انجمن

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)