صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 24

موضوع: غذاهایی که تا به حال ندیده اید!

  1. #1
    نیمه فعال
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    484
    تشکر
    3,533
    تشکر شده : 3,662

    غذاهایی که تا به حال ندیده اید!

    «ذائقه» چیز عجیبی است که از فرهنگ و تجربه‌های ما برمی‌آید. همین ذائقه متنوع آدم‌هاست که سبب می‌شود عده‌ای غذاهایی که حال ما را بهم می‌زنند، با ولع و اشتها بخورند. کشورهای جنوب شرق آسیا در خوردن غذاهای عجیب و غریب شهره‌اند. اما هستند کشورهای دیگر هم که غذاهایی خارج از تصور ما می‌خورند.
    ۱٫بالوت balut
    این غذا تخم اردکی است که در حال تبدیل شدن به اردک است. در این غذا از جوشاندن اردک زنده در حال تکمیل شدن درست می‌شود و با نمک و سرکه و فلفل طعم داده می‌شود و به عنوان یک غذای خیابانی در کشورهایی جنوب شرق آسیا مثل فیلیپین، لائوس، کامبوج و ویتنام به فروش می‌رسد.


    بالوت ایده‌آل در فیلیپین، تخم اردک ۱۷ روزه است، اما ویتنامی‌ها ۱۹ تا ۲۱ روزه‌اش را ترجیح می‌دهند.

    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    بالوت؛ یا تخم اردک جنین شده


    این غذا در شرق آسیا محبوبیت دارد



    ۲٫بوداگ boo dog

    بوداگ یک غذای مغولی است که با پرکردن شکم موش خرما یا بز از سنگ داغ و سبزیجات و پیاز درست می‌شود. این غذا بیشتر غذایی جمعی است و در فضای باز و پیک‌نیک درست می‌شود. در پخت این غذا تشخیص گرمای سنگ و تعداد سنگ‌های لازم خیلی اهمیت دارد و کار هر کسی هم نیست. البته گاهی برای بهتر پختن گوشت، همراه با گرمای از درون، لاشه را در معرض حرارت بیرونی قرار می دهند.


    بوداگ؛ موش‌خرمای پر شده با سنگ داغ



    ۳٫تخم مرغ هزارساله Thousand-Year-Old Egg

    این غذای چینی واقعاً با تخم مرغ هزار ساله درست نمی‌شود، بلکه تنها ۴ یا ۵ ماه برای آماده شدن آن کافی است. برای پختن این غذای هیجان‌انگیز، تخم مرغ یا اردک را چند ماه در خاکستر، خاک رس، نمک، آهک چال می‌کنند، سپس آن را مدتی در پوسته برنج می‌خوابانند. حالا غذا آماده صرف کردن است.


    تغییر رنگ، نشان می‌دهد تخم مرغ‌ها مدت زیادی است که دیگر «تازه» نیستند!

    ۴٫رتیل سوخاری Fried tarantulas

    رتیل سوخاری غذای محبوب مردم کامبوج است. در این کشور علاوه بر رتیل سوخاری، مار اسپایسی هم خورده می‌شود که البته علاوه بر اینکه غذای مورد علاقه کامبوجی‌هاست، هر ساله توریست‌های زیادی هم برای خوردن این غذا به کامبوج می‌روند.


    رتیل سوخاری، غذایی محبوب در کامبوج


    ۵٫ کله گوسفند Smalahove

    کله‌پاچه گرچه به نظر ما ایرانی‌ها غذای بسیار لذیذی است و خوردن آن خیلی معمولی به نظر می‌رسد اما نکته جالب در رابطه با این غذا این است که گویا «کله» فقط غذای مورد علاقه ایرانی‌ها نیست و نروژی‌ها هم به آن علاقه دارند. آن‌ها این غذای سنتی را با کِز دادن و بعد پختن کله درست می‌کنند و سپس با کلم و سیب‌زمینی پخته می‌خورند، اما به خوردن «پاچه» علاقه چندانی ندارند.


    کله گوسفند نوروژی



    ۶٫ اسکامول Escamol
    اسکامول، مخلوطی از لارو مورچه و سبزیجات است.
    این غذا، یک غذای محبوب مکزیکی است.
    مخلوطی از لارو مورچه و سبزیجات



    ۷٫ خون خوک و نان pig blood and bread

    مخلوط خون تفت داده خوک به همراه نان، خوراکی محبوب برای صبحانه در سوئد است.


    خون خوک و نان



    ۸٫ ساناکجی Sannakji

    ساناکجی، اختاپوسی است که به تازگی کشته شده و بعد تکه تکه و سریعاً سرو می‌شود. این غذا با کنجد و روغن کنجد خورده می‌شود.


    هشت پای نیمه زنده با روغن کنجد



    ۹٫ کُره چشم ماهیِ تُن Tuna Eyeball

    چشم ماهی تن یک غذای محبوب در ژاپن و برخی دیگر از کشورهای جنوب آسیاست. چشم ماهی تن، چرب و بسیار طعم‌دار است. این غذا خام خورده نمی‌شود و باید با حرارت ملایم پخته شود. عموماً برای پخت به چشم ماهی، آب‌لیموی تازه، زجبیل، سس سویا، روغن کنجد و نمک اضافه می‌شود.


    چشم ماهی تن، برای کشته شدن باکتری‌های موجود در آن، حتماً بصورت پخته خورده می‌شود



    ۱۰٫ تاج خروس Cockscombs

    وقتی بال، گردن و پای مرغ خوردنی است، چرا تاج آن خوردنی نباشد؟ برای درست کردن غذا با تاج خروس، آن را در آب لیموی تازه می‌خوابانند و با سبزیجات و پیاز می‌پزند و با انواع سس‌ها می‌خورند. این غذا در منوی رستوران‌ها در فرانسه و ایتالیا پیدا می‌شود. البته بعضی‌ها سوخاری آن را ترجیح می‌دهند.


    وقتی بال و گردن خوردنی است، چرا تاج خوردنی نباشد؟



    ۱۱٫ حشره و کرم insects and warms

    حشره‌ها و کرم‌های خوردنی، گونه‌های خاصی از حشرات را شامل می‌شود. در واقع در هر کشوری برخی از گونه‌های حشرات، خوردنی محسوب می‌شوند. در تایلند، چین، کره جنوبی و آمریکای مرکزی، علاوه بر خود حشرات، لارو آن‌ها هم خوردنی است.


    حشرات و کرم‌ها غذایی محبوب شرق آسیا و مکزیک



    کرم‌های خوردنی



    ۱۲٫ فوگو fugu

    فوگو، غذایی است که از پختن یک نوع ماهی پفی درست می‌شود. پختن این نوع غذا برای هر کسی قانونی نیست. در واقع تنها آشپزهایی که دوره‌های لازم سه‌ساله را گذرانده‌اند و مهارت کافی دارند، می‌توانند این غذا را بپزند، چون بخش‌هایی از این ماهی به شدت سمی و کشنده است.


    فوگو؛ ماهی ژاپنی



    آشپزها بیش از سه سال آموزش می‌بینند تا بتوانند بخش سمی ماهی پفی را جدا کنند

  2. 9 کاربر مقابل از cherry عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .


  3. #2
    حرفه ای
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    19,319
    تشکر
    20,632
    تشکر شده : 17,400
    واي حالم بده

  4. #3
    نیمه فعال
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    77
    تشکر
    316
    تشکر شده : 101

  5. #4
    نیمه فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    32
    تشکر
    375
    تشکر شده : 73
    ممنون که روز جمعه ای حالمون رو خراب کردی

    فک کنم نتونم ناهار بخورم

  6. #5
    نیمه حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    نوشته ها
    8,921
    تشکر
    33,445
    تشکر شده : 13,100
    جالب بود تشکر
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

  7. #6
    ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط SADEGH-92 نمایش پست ها
    جالب بود تشکر
    تو هم که هرچی میبینی میگی جالب بود حالم بهم خورد

  8. #7
    نیمه حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    نوشته ها
    8,921
    تشکر
    33,445
    تشکر شده : 13,100
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    تو هم که هرچی میبینی میگی جالب بود حالم بهم خورد
    خو جالب بود دیگه من حالم بهم نخورد
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

  9. #8
    فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    3,549
    تشکر
    427
    تشکر شده : 620
    بسیار زننده متاسفم واست

  10. #9
    Hadi 0021
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    بسیار زننده متاسفم واست
    تایید داداش

  11. کاربر مقابل از Hadi 0021 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  12. #10
    فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    3,549
    تشکر
    427
    تشکر شده : 620
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    تایید داداش
    ممنون هادی جان
    انصافا کسی رتیل سوخاری میخوره

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •