نوشته اصلی توسط OVER LORD باشه اومدم آها قنبل کن همینجور خوبه بیگیر که اومد بی ادب نوشته اصلی توسط Hadi 0021 اصلا چیزی نفهمیدم پاستوریزه..چند سالته آقا هادی؟ نوشته اصلی توسط OVER LORD اصلا هیچی ولش کن داستان سک.سی نخوندی قبلش آموزش بده همه که تجربتو ندارن نوشته اصلی توسط Hadi 0021 دیوس بلد نیستی مثه آدم حرف بزنی خشتک جان تو باید یوزرتو به خشتک جان عوض میکردی چرا حالا به این اسم؟؟ نوشته اصلی توسط OVER LORD تو هم باید یوزتو به هادی دیوس تغییر میدادی حاج صادق بی ادب
sadegh1
نوشته اصلی توسط yasin6 بی ادب پاستوریزه..چند سالته آقا هادی؟ قبلش آموزش بده همه که تجربتو ندارن چرا حالا به این اسم؟؟ حاج صادق بی ادب بی ادب خودتی یه تاپیک میزنم برای آموزش ها البته از جزوه حاج یاسین کپی میکنم به هر حال تو این زمینه استادن
yasin6
یاسین پاستوریزه نیستم ولی قنبل رو تازه دارم میشنوم 25
sadegh1, yasin6
نوشته اصلی توسط OVER LORD بی ادب خودتی یه تاپیک میزنم برای آموزش ها البته از جزوه حاج یاسین کپی میکنم به هر حال تو این زمینه استادن تو این زمینه و اون زمینه شاگردم در کلاس شما
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 یاسین پاستوریزه نیستم ولی قنبل رو تازه دارم میشنوم 25 قنبل کن توی گوگل سرچ کن داستان سک.سی میاره نوشته اصلی توسط yasin6 تو این زمینه و اون زمینه شاگردم در کلاس شما آقا اختیار داری زمین و آسمون نداره چرا شکسته نفسی میکنین شما سرور هر چی استادین اصلا خود استادین اوستاااااااد
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 یاسین پاستوریزه نیستم ولی قنبل رو تازه دارم میشنوم 25 خوشبحالت که استاد حاج صادق امروز ی چیزی بهت یاد داده
نوشته اصلی توسط yasin6 خوشبحالت که استاد حاج صادق امروز ی چیزی بهت یاد داده هی میخوام یاد نده صد سال سیاه این استاد باشه من دیگه فیلسوف میشم یاسین درخواست دوستی برات فرستاده شد
نوشته اصلی توسط yasin6 خوشبحالت که استاد حاج صادق امروز ی چیزی بهت یاد داده هادی نگران نباش تا زمانی که استاد حاج یاسین کبیر اینجا حضور دارن جای نگرانی نیست
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 هی میخوام یاد نده صد سال سیاه این استاد باشه من دیگه فیلسوف میشم یاسین درخواست دوستی برات فرستاده شد وااااا دلتم بخواد اییییییش
نوشته اصلی توسط OVER LORD وااااا دلتم بخواد اییییییش کثافت بیشعور گم شو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن