ممنون
sadegh1
نوشته اصلی توسط OVER LORD نه استادی به شاش نیست که شما استادی و استاد هم اقی میمونی حاجی هم که هستی اقی دیگه یعنی چی؟ نگاش کن تورو خدا یه خر ازتو قشنگ تر حرف میزنه قناری انگار تازه زبان درآورده
sadegh1, yasin6
لامصبا 8 صفحه شدا بسههههه
yasin6
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 اقی دیگه یعنی چی؟ نگاش کن تورو خدا یه خر ازتو قشنگ تر حرف میزنه قناری انگار تازه زبان درآورده بابا تقصیر من نیست دکمه کیبرد گیر داره خخخخخ
نوشته اصلی توسط OVER LORD نه استادی به شاش نیست که شما استادی و استاد هم اقی میمونی حاجی هم که هستی به شاشو بودنه نوشته اصلی توسط Hadi 0021 اقی دیگه یعنی چی؟ نگاش کن تورو خدا یه خر ازتو قشنگ تر حرف میزنه قناری انگار تازه زبان درآورده قناری چه چه میزنه نوشته اصلی توسط OVER LORD بابا تقصیر من نیست دکمه کیبرد گیر داره خخخخخ کیبردتم استاد میشه مثل خودت بلخره
نوشته اصلی توسط OVER LORD لامصبا 8 صفحه شدا بسههههه فیلسوف هادی با شماس استاد حاج صادق
نوشته اصلی توسط yasin6 فیلسوف هادی با شماس استاد حاج صادق میام براتا استاد حاج یاسین
نوشته اصلی توسط yasin6 به شاشو بودنه کیبردتم استاد میشه مثل خودت بلخره به شاشو بودنه که شما هم هستی در صورتی کیبردم استاد میشه که من بشم منم بخوام استاد بشم شما که استادی باید یادم بدی من دیگه حرفی ندارم
ویرایش توسط sadegh1 : 06-13-2015 در ساعت 07:35 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن