نوشته اصلی توسط Mo$en جون ما ارزشی نداره واسشون تایید داداش تایید داداش تایید داداش تایید داداش تایید داداش تایید داداش
sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 من تحصیلاتمو در بزرگترین دانشگاه کل ایران طی کردم تا دکتری رفتم آره جون عمت
yasin6
نوشته اصلی توسط OVER LORD آره جون عمت به جان تو که میخوام دنیاش نباشه
sadegh1, yasin6
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 به جان تو که میخوام دنیاش نباشه باشه پس از این به بعد دکتر هادی صدات میکنی چطوری دکی جووووووون
ممنون بایبت تاییدت داداش.انرژی گرفتم .
نوشته اصلی توسط Mo$en ممنون بایبت تاییدت داداش.انرژی گرفتم . در خواست دوئستی رو بفرست برام داداش پسر خوبی هستی
نوشته اصلی توسط OVER LORD باشه پس از این به بعد دکتر هادی صدات میکنی چطوری دکی جووووووون جوابتو الان پیام خصوصی میدم
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 در خواست دوئستی رو بفرست برام داداش پسر خوبی هستی گلی داداش هادی ایشالله دندانت خوب شد؟
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 من تحصیلاتمو در بزرگترین دانشگاه کل ایران طی کردم تا دکتری رفتم دکترا بهت نرفتن نوشته اصلی توسط Hadi 0021 به جان تو که میخوام دنیاش نباشه هم دنیاش هست هم آخرتش نوشته اصلی توسط OVER LORD باشه پس از این به بعد دکتر هادی صدات میکنی چطوری دکی جووووووون صدات میکنی جدیده؟؟ نوشته اصلی توسط Mo$en ممنون بایبت تاییدت داداش.انرژی گرفتم . استاد حاج صادق کارش انتقال انرژیه در آینده فیلسوف هادی هم کارش انتقال انرژی از استاد به دیگرانه
به به دکتر سوکراتس وارد میشود کجا بودی دکی جون رفته بودی لب شط ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن