نوشته اصلی توسط Hadi 0021 اختیار داری کو تا من به گرد پای شما برسم شما 2 تا شرت از من بیشتر پاره کردی کا شرت نمیپوشم که پاره نشه ی وقت
sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 حرفی زدیا به نظرت قیافه تو دیدم که بدونم چند میخوری گفتم اخلاقیات تحلیل هام شاید بفهمید.
نوشته اصلی توسط yasin6 من خودمم هنوز نوشتنو یاد نگرفتم ..تازه در حال تلفظ صدای آ ا..... هستم صادق یاسین راست میگه نگای آواتارش بکن تازه امسال شاشش اگه کف بگیره میره ابتدایی
sadegh1, yasin6
نوشته اصلی توسط Mo$en گفتم اخلاقیات تحلیل هام شاید بفهمید. این تحلیل هایی که شما دارید باور کن ار پس استاد دانشگاهم برنمیاد حالا بگو ببینم مغز متفکر چند سالته ؟
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 صادق یاسین راست میگه نگای آواتارش بکن تازه امسال شاشش اگه کف بگیره میره ابتدایی از این به بعد بهش میگیم دکتر استاد حاج یاسین
yasin6
نوشته اصلی توسط Mo$en چند میخوره شما بگید؟ شما بگو بعدش ما تکرار میکنیم نوشته اصلی توسط Hadi 0021 حرفی زدیا به نظرت قیافه تو دیدم که بدونم چند میخوری موافقم باهات
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 صادق یاسین راست میگه نگای آواتارش بکن تازه امسال شاشش اگه کف بگیره میره ابتدایی آفرین فیلسوف هادی استاد حاج صادق فیلسوف هادی به نکته خاصی اشاره کرد
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 این تحلیل هایی که شما دارید باور کن ار پس استاد دانشگاهم برنمیاد حالا بگو ببینم مغز متفکر چند سالته ؟ خیلی بالاتر از بچه های اینجام
نوشته اصلی توسط yasin6 آفرین فیلسوف هادی استاد حاج صادق فیلسوف هادی به نکته خاصی اشاره کرد نه استادی به شاش نیست که شما استادی و استاد هم اقی میمونی حاجی هم که هستی
نوشته اصلی توسط Mo$en خیلی بالاتر از بچه های اینجام پیام زدم برات
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن