نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: تهرانگردی تیم ملی آمریکا با طعم قلیان / سلفی با مسی وسط زمین / عکس با حجاب نیکول کیدمن

نیمه حرفه ای

تهرانگردی تیم ملی آمریکا با طعم قلیان / سلفی با مسی وسط زمین / عکس با حجاب نیکول کیدمن

اعضای تیم ملی امریکا که امشب دومین دیدار خود برابر تیم ملی ایران را برگزار می*کنند شب گذشته را به گردش در پایتخت سپری کردند.

سارقی در حین دزدی یک دستگاه کولر گازی در زاهدان، بر اثر برق*گرفتگی فوت می*کند و جنازه*اش در همان حالت تا ساعت*ها باقی می*ماند.

دشورن براون بازیکن تیم جامائیکا عکس جدیدش با مسی را در صفحه شخصی*اش در یکی از شبکه*های اجتماعی قرار داده و زیر آن نوشته است: این نتیجه*ای نبود که می*خواستیم اما توانستم بهترین بازیکن دنیا را ببینم و بازی کردن روبه*روی او احساس فوق*العاده*ای داشت. برای او و آرژانتین در ادامه تورنمنت آرزوی موفقیت می*کنم.

عکس با حجاب نیکول کیدمن

مادری که شش سال در حسرت دیدن دخترش است، از مسئولان برنامه ماه عسل خواست تصویر دختر گمشده*اش را در این برنامه پخش کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، مادر زهره جنیدی دختری که ۱۱ مرداد ماه سال ۸۸ در جاده چالوس مفقود شده، صبح امروز با مراجعه به دفتر خبرگزاری فارس از مسئولان برنامه ماه عسل خواست (خواهش کرد) در آستانه ماه مبارک رمضان تصویر دختر گمشده*اش را در این برنامه پخش کنند.

خانم جنیدی گفت: مرداد ماه سال ۸۸ بود که برای سفری چند روزه راهی شمال شدیم، سه راهی دیزین برای صرف ناهار و کمی استراحت توقف کردیم، هنگامی که مشغول گرم کردن غذا بودم متوجه شدم زهره نیست و از آن روز تا کنون شش سال می*گذرد و همچنان در جستجوی دختر عزیزتر از جانم آواره هر شهر و دیاری شده*ام.
    وی ادامه داد: زهره هنگام گم شدن ۹ سال و نیمش بود، شش سال از آن ماجرا می*گذرد، اما از یافتنش ناامید نشده و به امید بازگشتش شب را به روز و روز را به شب می*رسانم.
    این مادر چشم انتظار افزود: ماه مبارک رمضان سال گذشته، زمانی که دیدیم در برنامه ماه عسل مادری بعد از چند سال فرزندش را پیدا کرده، بلافاصله با شبکه خبر تماس گرفتم از مسئولان شبکه خبر خواستم عکس دخترم را در این برنامه پخش کنند، تا اگر کسی نشانه*ای از جگر گوشه*ام دارد، تصویر او را ببیند، مجوز*های لازم را هم از آقای ضرغامی رئیس وقت صدا و سیما گرفتم، اما همکاری لازم در این زمینه صورت نگرفت که باز هم عاجزانه از این عزیزان می*خواهم برای پایان دادن به انتظاری شش ساله و رساندن دختری به آغوش مادر عکس دخترم را در این برنامه پخش کنند.
    خانم جنیدی از پیدا شدن ماشین گمشده*شان بعد از گذشت ۱۰ سال خبر داد و اظهار داشت: در سال ۸۲ پیکان سفید رنگ ما به سرقت رفته بود، در سال ۸۲ در شهر کرمان پیدا شده و به دلیل مشخص نبودن مالک تا اردیبهشت ماه امسال در یکی از پارکینگ*های شهر کرمان سالم و دست نخورده مانده بود، تا اینکه به مزایده گذاشته می*شود و از طریق پلیس آگاهی تماس گرفتند و ما را در جریان گذاشتند و اردیبهشت ماه امسال بعد از گذشت ۱۰ سال ماشینمان را سالم و حتی بدون اینکه پلاستیک*های صندلی*ها پاره شده باشد، پیدا کردیم، این نشانه*ای از خدا بود که امیدمان را برای پیدا کردن زهره از دست ندهیم.

سام درخشانی در صفحه اجتماعی اش در بخشی از دلنوشته ای که بیشتر به اعترافاتش بابت حضور در برخی کارهای بی کیفیت، شباهت دارد آورده است: از رفتن به جام جهانی و در نهایت بیرون اومدن اون مستندها که اعتقاد دارم در حد واندازه هیچ کدوم از همراهانم نبود، بسیار پشیمانم و از همه عزیزان بابتش عذر خواهی می کنم.

اعتراض ناظر FIVB به عدم پخش سرود آمریکا

تیم*های والیبال ایران و آمریکا روز بیست و نهم خرداد ماه از هفته* ششم لیگ جهانی ۲۰۱۵ به مصاف هم رفتند. این نخستین میزبانی ایران در لیگ جهانی امسال به شمار می*رفت. قبل از شروع مسابقه به دلیل این که نقص فنی اعلام شد سرود ملی کشور آمریکا از طریق تلویزیون پخش نشد.

ناظر فدراسیون جهانی (FIVB) که برای بررسی استانداردهای میزبانی ایران به تهران سفر کرده است با حساسیت روی این موضوع نسبت به عدم پخش سرود ملی آمریکا از تلویزیون اعتراض کرد و در این باره به فدراسیون والیبال تذکر داد.

امیر تتلو: همه ى کامنتا شده راجع به اینکه ماه عسل میرى یانه ؟!؟ بابا من هنوز همسر آیندمو انتخاب نکردم که هیچ هنوز واسش خودکشى هم نکردم !! ماه عسل نَمِنَدى؟؟ !! اونایى که میگن سیب زمینى نیستن از همه سیب زمینى ترن و ما هنوز کارى نکردیم که اینجور جاها دعوت شیم!! والا نه خواهر دوقولومونو پیدا کردیم و نه دنبال هویت بودیم و نه دنبال پول و این میشه عدالت !!! ما دنبال خودمون بودیم و تنها جایى هم که میشه پیدامون کرد تو آهنگاى خودمونه و تو تنهاییمون و تو اینستاگرامه خنده دارمون !!! ولى براى اینکه میپرسین میگم که هیچ وقت ، هیچ گونه دعوتى از من، از طرف این برنامه نشده و بعد از اینم نمیخوام باشه چون وقتى صداى همه در بیاد دیگه ارزش نداره !!! لطفا دیگه راجع به این موضوع سوال نفرمایید

زائری: چرا اجازه دادید احمدی نژاد بالای سن بیاید؟

حجت السلام زائری طی یادداشتی در مورد حضور احمدی نژاد در مراسم تشیع شهدا نوشت: این عکس ها را ندیده بودم و از حضور احمدی نژاد در مراسم تشییع جنازه شهدا در بهارستان خبر نداشتم.

به گزارش پایگاه خبری «تیک»، وی در ادامه آورده است: من هم مثل صدها هزار نفر دیگر بین جمعیتی بودم که وسط بی برنامگی و بی نظمی متصدیان امور عرق می ریختند و لگد می شدند ولی به احترام شهدا به روی خود نمی آوردند.

شب هم در برنامه گفتگوی ویژه خبری از سردار باقرزاده تشکر کردم و از این یوم الله گفتم چون این عکس را ندیده بودم. راستش فکر می کنم اگر سرسوزنی تدبیر و هوشمندی در برنامه ریزان این تشییع جنازه بود نباید اجازه می دادند احمدی نژاد بالای سن بیاید.

عقل و ذکاوت و تدبیر که هیچ ( ظاهرا باید دیگر در افسانه ها دنبالش بگردیم ) اگر اندکی غیرت به این شهدا و جنازه هایشان داشتیم نباید اجازه می دادیم او بیاید بالای سن و با پررویی ذاتی و همیشگی اش این حضور با شکوه و معنوی را به سخره بگیرد و بی ادبانه حتى هنگام سخنرانی محسن رضایی متوهمانه برای مردم دست تکان بدهد.

لااقل بعد از این افتضاحات سریالی و دستگیری حلقه اولش نباید اجازه می دادیم. ما که وسط امت شهید پرور بودیم ولی کسانی که دور و بر سن بودند آیا به غیرتشان برنخورد و دلشان نلرزید ؟ آنهایی که آنجا بودند چه طور اجازه دادند این آقا بیاید بالای سن ؟ تردیدی نیست که ما جماعت استادان ضایع کردن فرصت ها و *** مال کردن موقعیت ها هستیم ! بعد از سالها به برکت شهیدان فضایی برای ایجاد همبستگی و ترمیم فاصله ها و پیوند زدن عموم به ارزشها به وجود آمده ، آن هم در سالی که رهبر بزرگوارمان نامش را همدلی و همراهی میان دولت و ملت گذاشته اند. آن وقت این جوری ضایعش می کنیم و این فرصت طلایی را لگدمال می کنیم برود ! آیا واقعا هیچکس نیست که سرسوزنی حرص بخورد و نگران بشود ؟

خوشحال ترین رئیس فدراسیون دنیا!

اکران خصوصی فیلم هدیه

چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

2. 15 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    دستت درد نکنه

4. کاربر مقابل از mostafa69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    حاج صادق

6. کاربر مقابل از yasin6 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa69 نمایش پست ها
    دستت درد نکنه
    چاکرتم
    نقل قول نوشته اصلی توسط yasin6 نمایش پست ها
    حاج صادق
    خواهش میکنم حاج یاسین
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)