نوشته اصلی توسط yasin6 احتمالا حاج صادق بهش بار داده حالا بین خودمون باشه حاج صادق ملقب به خشتک مرکز پخش تریاک و شیشه به صورت عمده رو داره کم کسی نیست ماه اول میلادی هم که پارسال میشد چند تن به این کشور صادرات داشته رو دست حاج صادق کسی بلند نمیشه لامصب هر روز حمام شیر میره دیوس
sadegh1, yasin6
sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 حالا بین خودمون باشه حاج صادق ملقب به خشتک مرکز پخش تریاک و شیشه به صورت عمده رو داره کم کسی نیست ماه اول میلادی هم که پارسال میشد چند تن به این کشور صادرات داشته رو دست حاج صادق کسی بلند نمیشه لامصب هر روز حمام شیر میره دیوس شما چیزی نگو حاج هادی شما چرا دیگه شما که به دیوسی معروفین پلیس بین الملل دنبال شماست نگووووووو که نمیدونی
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
yasin6
نوشته اصلی توسط yasin6 شاگردیم درس پس میدیم خدمت استادان و فیلسوفان تو هنوز نمیخوای عکستو عوض کنی ؟ عکس این بچه رو میگم
نوشته اصلی توسط OVER LORD شما چیزی نگو حاج هادی شما چرا دیگه شما که به دیوسی معروفین پلیس بین الملل دنبال شماست نگووووووو که نمیدونی پلیس بین الملل م مگه خواب ببینه که منو گرفته ......... لامصب هر جا که میان دنبالم من 2 روز قبل رفتم جای دیگه خیای باهوشم دم به تله نمیدم
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 پلیس بین الملل م مگه خواب ببینه که منو گرفته ......... لامصب هر جا که میان دنبالم من 2 روز قبل رفتم جای دیگه خیای باهوشم دم به تله نمیدم آورین به همین روند ادامه بده پیروزی از آن توست
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 تو هنوز نمیخوای عکستو عوض کنی ؟ عکس این بچه رو میگم زشته مگه؟؟
نوشته اصلی توسط yasin6 زشته مگه؟؟ زشت که نیست ولی خیلی تکراری شده همه عوض کردن فقط تو موندی
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 زشت که نیست ولی خیلی تکراری شده همه عوض کردن فقط تو موندی تحمل کنید تا ی عکس گیر بیارم فیلسوفانه باشه
نوشته اصلی توسط yasin6 تحمل کنید تا ی عکس گیر بیارم فیلسوفانه باشه عکس خودتو بزار خودت دست هر چه فیلسوف و حاجیه از پشت بستی صدتا حاجی رو میزاری تو جیبت خیلی هم نرمال قدم میزنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن