صفحه 1 از 8 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 75

موضوع: مقاله ای در مورد کودتای نافرجام 4 مرداد موزیک باران

ehsan1361
    Guest

مقاله ای در مورد کودتای نافرجام 4 مرداد موزیک باران

بعد از ظهر یه روز گرم تابستانی بود ، مثل هر روز خسته از سر کار برگشتم و اندکی دوش گرفتم و چون با شکم خالی خوابم نمی برد ، مثل همیشه نشستم پای نت ! مثل همیشه به موزیک باران سر زدم و اتفاقی تایپیک چاووشی ها را باز نمودم ! آنجا پست هایی را دیدم که باورش کمی برایم سخت بود ، صفحات بیشتری را دیدم و مطمئن شدم ! آری مستندات حاکی از آن بود که امیر المومنین موزیک باران ، ردای سبز از تن بیرون آورده و سایت را ترک کرده بود . کاربر های سایت به شوخی و جدی پیگیر اوضاع بودند و هر کسی یک چیزی بلغور میکرد . در این میان یک کاربر بود که با 13 هزار ارسال فوق حرفه ای شده بود و در کیونش عروسی بر پا کرده بود ! بگذریم ... دقایقی از این ماجرا نگذشته بود که یکی از کاربران سایت ، تایپیک امیر مدیر انجمن کجاست را رونمایی کرد . آنجا که سیل خروشان کاربران به تایپیک سرازیر شد و همگی نگرانی خویش را از این موضوع اعلام می کردند ( البته به جز یک نفر که فوق حرفه ای شده بود )
    ساعاتی گذشت و هیچ خبری از امیر المونین نشد ! من هم سیستم را خاموش کردم و به تماشای تلویزیون نشستم . با شنیدن صدای ملکوتی و روح بخش اذان ، اندکی افطار تناول کردندی و بعد از صلات مغرب و عشا به جای آوردم . بگذریم ... مجددا سیستم را روشن نمودم و نشستم پای نت و آمدم موزیک باران . باز هم خبری نبود و تنها همان تایپیک در مورد امیرالمونین یکه تازی می کرد .
    خسته شدم و گفتم سری به فیس بزنم و کامنت های دوست دختر هایم را چک کنم ! به فیس رفتم و دیدم کامنت و پست جدیدی ندارم ! تازه یادم آمد که دوست دختر ندارم ! و به خودم گفتم احمق تو دیگه وقت ... بگذریم ...
    ساعت حدود 11 شب شده بود و خوابی عظیم مرا در بر گرفته بود . قبل خواب بار دیگر به سایت اومدم و سراغ تایپیک امیرالمونین را گرفتم . آنی که تب مورد نظر باز شد ، نوری سبز تمام فضای مانیتور را در برگرفت !

آری او بازگشته بود ! امیر المونین سایت دوباره جامه ی سبز بر تن کرده و خلافت فروم را در دست گرفته بود ! کامنتی هم نهاده بود که می آیم و توضیح میدهم و تایپیک نزنید!
    شور و شعف خاصی فضای فروم را در بر گرفته بود و همه خوشحال بودند به جز یک نفر که دیگر فوق حرفه ای نبود و ...
    بگذریم ... 15 دقیقه از کامنت امیرالمونین گذشته بود که ایشان کامنت بعدی را نهادند و علت ترک دیار را اختلاف با مدیر سایت بیان نمودند و از این موارد ...
    اما کامنت بعدی ایشان یک نفر را رسوا نمود ! آری آن یک نفر همان کودتاچی بود با 13 هزار ارسال عنوان فوق حرفه ای بر خود نهاده بود و .... کودتاچی که مورد آماج حملات بنده و کاربران سایت قرار گرفته بود و شروع به انکار نمود و ...
    در پایان مقاله باید عرض کنم که لطف خدا شامل حال سایت و فروم سایت شد که امیرالمونین بازگشت وگرنه فروم با مدیر طرفدار تیم کیسه ، به فنا میرفت ...
    زمستان رفت و روسیاهیش به ذغال ماند
    والسلام
    احسان کوچکترین عضو باران
    یک شنبه 5 مرداد مصادف با 29 رمضان المعظم 1435 هجری و 27 ژولای 2014 میلادی

2. 17 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    خوشحالم که امیر برگشت بدون اون موزیک باران صفایی نداره

4. 4 کاربر مقابل از hossein007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    مسخره مضحک انشات خوبه باریکلا
    برگی شد از تاریخ موزیک باران...

6. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    تو الان نباید سر کار باشی؟ میری شرکت وقتتو اینطوری هدر میدی بعد گمون میکنی که نون حلال میبری سر سفره زن و بچه آینده ـت؟ خجالت داره...

8. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    تو الان نباید سر کار باشی؟ میری شرکت وقتتو اینطوری هدر میدی بعد گمون میکنی که نون حلال میبری سر سفره زن و بچه آینده ـت؟ خجالت داره...
    من الان سر کارم تو اتاقم نشستم دارم کارم رو انجام میدم فکر میکنی من شغلم چیه ؟ کارم رو به خوبی انجام میدم و نون حلال هم میخورم
    رئیس ما خیلی سخت گیره و به کسی رحم نمیکنه انتظار داری با مدرک ارشد مهندسی شیمی برم تو شرکت آبدارچی بشم که میگی کار نمیکنی ؟ کارمند نمونه ای هستم واسه خودم

10. 3 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    مسخره مضحک انشات خوبه باریکلا

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    واقعا موزيك باران بدون امير خيلي با سايتاي ديگه فرقي نداره البته نبايد از زحمات آق كورش غافل بشيم خيلي دوست دارم قيافه امير رو ببينم حتي يه عكس كوچولو موچولو با عكس استاد داريوش مياد بالا

14. 3 کاربر مقابل از a h m a d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    ظاهرا اون تاپیک دیشب پاک شده یه خرده توضیح بیشتر بده ببینم امیر چه بهانه ای آورده؟

16. 3 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    یا امیر المومنین

18. 3 کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    کلا متنت عاالی بود آفرین! اینو باید بذاریم تو موزه ی باران!
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

20. 3 کاربر مقابل از Shahin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1 از 8 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)