بعد از ظهر یه روز گرم تابستانی بود ، مثل هر روز خسته از سر کار برگشتم و اندکی دوش گرفتم و چون با شکم خالی خوابم نمی برد ، مثل همیشه نشستم پای نت ! مثل همیشه به موزیک باران سر زدم و اتفاقی تایپیک چاووشی ها را باز نمودم ! آنجا پست هایی را دیدم که باورش کمی برایم سخت بود ، صفحات بیشتری را دیدم و مطمئن شدم ! آری مستندات حاکی از آن بود که امیر المومنین موزیک باران ، ردای سبز از تن بیرون آورده و سایت را ترک کرده بود . کاربر های سایت به شوخی و جدی پیگیر اوضاع بودند و هر کسی یک چیزی بلغور میکرد . در این میان یک کاربر بود که با 13 هزار ارسال فوق حرفه ای شده بود و در کیونش عروسی بر پا کرده بود ! بگذریم ... دقایقی از این ماجرا نگذشته بود که یکی از کاربران سایت ، تایپیک امیر مدیر انجمن کجاست را رونمایی کرد . آنجا که سیل خروشان کاربران به تایپیک سرازیر شد و همگی نگرانی خویش را از این موضوع اعلام می کردند ( البته به جز یک نفر که فوق حرفه ای شده بود )
ساعاتی گذشت و هیچ خبری از امیر المونین نشد ! من هم سیستم را خاموش کردم و به تماشای تلویزیون نشستم . با شنیدن صدای ملکوتی و روح بخش اذان ، اندکی افطار تناول کردندی و بعد از صلات مغرب و عشا به جای آوردم . بگذریم ... مجددا سیستم را روشن نمودم و نشستم پای نت و آمدم موزیک باران . باز هم خبری نبود و تنها همان تایپیک در مورد امیرالمونین یکه تازی می کرد .
خسته شدم و گفتم سری به فیس بزنم و کامنت های دوست دختر هایم را چک کنم ! به فیس رفتم و دیدم کامنت و پست جدیدی ندارم ! تازه یادم آمد که دوست دختر ندارم ! و به خودم گفتم احمق تو دیگه وقت ... بگذریم ...
ساعت حدود 11 شب شده بود و خوابی عظیم مرا در بر گرفته بود . قبل خواب بار دیگر به سایت اومدم و سراغ تایپیک امیرالمونین را گرفتم . آنی که تب مورد نظر باز شد ، نوری سبز تمام فضای مانیتور را در برگرفت !
آری او بازگشته بود ! امیر المونین سایت دوباره جامه ی سبز بر تن کرده و خلافت فروم را در دست گرفته بود ! کامنتی هم نهاده بود که می آیم و توضیح میدهم و تایپیک نزنید!
شور و شعف خاصی فضای فروم را در بر گرفته بود و همه خوشحال بودند به جز یک نفر که دیگر فوق حرفه ای نبود و ...
بگذریم ... 15 دقیقه از کامنت امیرالمونین گذشته بود که ایشان کامنت بعدی را نهادند و علت ترک دیار را اختلاف با مدیر سایت بیان نمودند و از این موارد ...
اما کامنت بعدی ایشان یک نفر را رسوا نمود ! آری آن یک نفر همان کودتاچی بود با 13 هزار ارسال عنوان فوق حرفه ای بر خود نهاده بود و .... کودتاچی که مورد آماج حملات بنده و کاربران سایت قرار گرفته بود و شروع به انکار نمود و ...
در پایان مقاله باید عرض کنم که لطف خدا شامل حال سایت و فروم سایت شد که امیرالمونین بازگشت وگرنه فروم با مدیر طرفدار تیم کیسه ، به فنا میرفت ...
زمستان رفت و روسیاهیش به ذغال ماند
والسلام
احسان کوچکترین عضو باران
یک شنبه 5 مرداد مصادف با 29 رمضان المعظم 1435 هجری و 27 ژولای 2014 میلادی