نوشته اصلی توسط mojtaba00222 ببین چه لینکی گذاشت... بعد میگه خشن نه دوس ندارم تاینی اکانت میخواد... سریع خدافظی کرد دیگه واقعا رفت بخوابه که بهش نگی خب اکانتتم بده
rebasss
نوشته اصلی توسط pirana خجالت بکش تو که یه جعبه سوهان میدی تموم میشه میدونی از من چندتا شیرینی طلب داره باس یه وانت خرما ببرم واسش انزلی خو تو یه میری بالا درخت و فرت تمام ولی سوهان گرونه لامصب
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana تاینی اکانت میخواد... سریع خدافظی کرد دیگه واقعا رفت بخوابه که بهش نگی خب اکانتتم بده بزار بیاد درست میکنمش تلفظ به عهده خواننده
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 خو تو یه میری بالا درخت و فرت تمام ولی سوهان گرونه لامصب مرتیکه مگه اینمه ی تارزانِ از درخت بالا برم خرما هم باس بخری گرونِ
نوشته اصلی توسط pirana مرتیکه مگه اینمه ی تارزانِ از درخت بالا برم خرما هم باس بخری گرونِ نمیشه جفتمون بپیچونیم؟؟؟
ما رو نگا عـــــــــــــتین این ک.سخلا نشستیم اسپم میدیم
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 بزار بیاد درست میکنمش تلفظ به عهده خواننده من اون منظوری رو برداشت کردم که به منظور نویسنده نزدیکترِ
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نمیشه جفتمون بپیچونیم؟؟؟ نه لامصب خطرش خیلی زیادِ یه فانتزی حروممون میکنه دیگه نمیتونیم سر بلند کنیم من که ترجیح میدم شیرینی ها رو بهش بدم
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 ما رو نگا عـــــــــــــتین این ک.سخلا نشستیم اسپم میدیم گمشو سریالتُ ببین منم یه گلی به سرم میگیرم
نوشته اصلی توسط pirana نه لامصب خطرش خیلی زیادِ یه فانتزی حروممون میکنه دیگه نمیتونیم سر بلند کنیم من که ترجیح میدم شیرینی ها رو بهش بدم اگه واس من فانتزی بزنه از نت خدافظی میکنم انتخابش با خودشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن