نوشته اصلی توسط Hadi من برم شب میام منو احضار کردن به پارک کدوم پارک؟ حاج صادق احضارت کرده
نوشته اصلی توسط yasin6 اگه حال نمیداد 2تایی شروع نمیکردین مواضبم حسابی نه حال نمیده تو هم بیا حاج یاسین گروهی بیشتر حال میده نه مواظب نیستی
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط yasin6 کدوم پارک؟ حاج صادق احضارت کرده الان مثلا بگم تو میشناسی مگه کدوم پارک ؟ پارک لاله نه بابا صادق خر کیه
نوشته اصلی توسط yasin6 کدوم پارک؟ حاج صادق احضارت کرده آغا آغا چرا پای منو میکشی وسط حاج یاسین
نوشته اصلی توسط Hadi الان مثلا بگم تو میشناسی مگه کدوم پارک ؟ پارک لاله نه بابا صادق خر کیه حالا ما شدیم خر واقعا که اصلا مگه داریم مگه میشه؟ دیوس
نوشته اصلی توسط OVER LORD حالا ما شدیم خر واقعا که اصلا مگه داریم مگه میشه؟ دیوس خنگ خدا میگم اسم پارک لاله ست بعدش گفت صادق احضارت کرده ؟ منم گفتم نه بابا صادق خر کیه
نوشته اصلی توسط Hadi خنگ خدا میگم اسم پارک لاله ست بعدش گفت صادق احضارت کرده ؟ منم گفتم نه بابا صادق خر کیه بیا حالا ما شدیم خنگ واقعا که اصلا مگه داریم مگه میشه؟ دیوس خنگ
نوشته اصلی توسط OVER LORD بیا حالا ما شدیم خنگ واقعا که اصلا مگه داریم مگه میشه؟ دیوس خنگ چه میگی بابا قرمساق بزار برم شب میام اونوقت هستم خدمتت
نوشته اصلی توسط Hadi چه میگی بابا قرمساق بزار برم شب میام اونوقت هستم خدمتت برو دیگه قرمساق نشستی با من بحث میکنی که چی بشه
نوشته اصلی توسط OVER LORD برو دیگه قرمساق نشستی با من بحث میکنی که چی بشه اوور دوز یکم بگیر بخواب به این انگشتات استراحت بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن