صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: اهانت «خندوانه» به غواصان / ترشی احمدی نژاد / سوتی تیتراژ سریال پایتخت

نیمه حرفه ای

اهانت «خندوانه» به غواصان / ترشی احمدی نژاد / سوتی تیتراژ سریال پایتخت

آزاده اسماعیل خانی دختر گوهر خیراندیش و مرحوم جمشید اسماعیل خانی در سریال معمای شاه نقش نقش آفاق دختر دکتر وزیری را بر عهده دارد

سایت اصولگرای صراط نیوز به بخش پانتومیم «خندوانه» اعتراض کرد نوشت: برنامه خندوانه در بخش پانتومیم با یک بدسلیقگی آشکار، شائبه عجیب توهین به شهدای غواص را در ذهن بسیاری از مخاطبان ایجاد کرد.

برنامه خندوانه در بخش پایانی خود، به بازی پانتومیم اختصاص داشت که به طور عجیبی، پاسخ آخرین گزینه اجراشده توسط رامبد جوان، "غواص خالی*بند" انتخاب شده بود.

در اینکه انتخاب واژه مذکور، با قصد قبلی و توجه به این موضوعات نبوده، و صرفا به صورت تصادفی سر از خندوانه درآورده، هیچ تردیدی وجود ندارد اما کاش مسئولان این برنامه اندکی به تبعات احتمالی آن هم می اندیشیدند.

در حاشیه تلاش جدی یاران احمدی نژاد برای انتخابات اسفندماه و حضور در مجلس آینده.

نارضایتی مردم از نحوه توزیع سبد کالا در بندر لنگه

اکثریت مردم به نحوه توزیع سبد کالای رمضان معترضن که چرا باید فقط یک مرکز در شهرستان در جهت توزیع این سبد کالا درنظر گرفته شود

جوانی که در حال شنا در سواحل ایالت کارولینا بود مورد حمله کوسه قرار گرفت.

در پی حمله کوسه به جوانی در سواحل شمالی ایالت کارولینای آمریکا این فرد به شدت زخمی شد.

ماموران نجات اداره پارک*های ملی کارولینا این جوان را که به شدت از ناحیه ساق پا زخمی شده بود از مرگ حتمی نجات دادند.

سوتی جالب تیتراژ سریال پایتخت

ساعت ۱۸:۳۰ روز گذشته با مراجعه حضوری بانوی ۱۷ ساله ای به ایستگاه ۱۵ آتش نشانی و اعلام گیر کردن حلقه انتهای آچار در انگشت دستش، از آتش نشانان درخواست کمک کرد.

الیاس قالیباف که در روزهای اخیر شایعات مربوط به اتهامات مالی اش را تکذیب کرد، در اقدامی تازه تر،با انتشار عکس زیر در اینستاگرام خود،همچنان در راه غلبه بر شایعات گام برمی دارد. ادامه در : دیارمیرزا

تلویزیون اخبار دمای ۵۰ درجه را اعلام نمی*کند؟

محمد اصغری، کارشناس هواشناسی گفت: برخی می*گویند اخبار دمای ۵۰ درجه را اعلام نمی*کند چون اگر به این درجه از گرما برسیم باید همه جا تعطیل شود. اما به راستی ما سیاسی نیستیم.

وی در پایان گفت: کسی نمی*تواند در دمای ۵۰ درجه بیرون بیاید و رفت و آمد در این گرما خیلی سخت است؛ بنابراین دمایی که اعلام می*کنیم عین واقعیت و مطابق با استانداردهای بین المللی است نه ماشین هموطنان.

چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

2. 8 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    فعالیت جسمانی مردم استان فارس کمتر از میانگین کشوری !

یک کارشناس بیماری*های غیرواگیر مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز اعلام کرد که فعالیت فیزیکی مردم استان فارس کمتر از سایر نقاط کشور است.

نظری گفت: در بررسی انجام شده، میزان کلسترول بالا در استان فارس ۳۹ درصد و در کل کشور ۲۹٫۵ هم*چنین درصد افراد با فعالیت فیزیکی کم در استان فارس ۴۱٫۵ درصد و در کل کشور ۳۵٫۷ درصد، برآورد شده است.

به تازگی عکسی از رهبر انقلاب با عنوان «بازدید رهبری از صفحه شخصی خود در فیسبوک» در شبکه*های اجتماعی منتشر شده و به سرعت در حال پخش شدن است.

این در حالی است که این عکس جعلی بوده و اصل آن متعلق به بازدید ایشان از نمایشگاه فناوری*های راهبردی در اسفندماه سال ۸۹ است.

توییت بهرام رادان درباره ازدواج همجنسگرایان

یکی از کاربران به نام امیر در واکنش به این پست نوشت که «بازم هرجور فکر می کنم تو حوزه فعالیت شما نیست ، واقعا ربطی نداره.»
    کاربر دیگری هم خطاب به رادان نوشت که بهتر است او چند کتاب بخواند تا دریابد که این قانون(ازدواج همجنسگراها) و برده داری با هم فرق دارند.

این پست تا زمان تنظیم این خبر ۲۱ بار بازنشر(ریتوئیت) شده و ۱۰۸ نفر هم آن را پسندیده*اند.

برخی از کاربران هم در پای این توئیت خطاب به دوستان خود و رادان از واکنش های احتمالی به این اظهار نظر گفته*اند؛ «تصور تیتر روزنا*مه* و اخبار و سایتای خبری هم
    وحشتناکه…»

یکی دیگر از کاربران هم نوشته که این بازیگر باید بارو بندیلش را جمع کند و آماده*ی رفتن شود.

رادان اما بعد از این توئیت با خواندن نوشته یکی از دنبال کنندگان صفحه*اش، نظرش را در این باره تکمیل کرد. یکی از دنبال کنندگان صفحه*ی او فرا رسیدن ماه مبارک
    رمضان را به این بازیگر تبریک گفته بود و نوشته بود که «ماه مبارک رمضان با خوشحالی درمورد ازدواج همجنس بازا تناسب نداره، فی الواقع.»

رادان هم در پاسخ او نوشت:
    «اولا نباید تناسب داشته باشه، دوما خوشحالی نبود چون نفع یا ضرری برای من نداره، منظور تابوئیست که شکسه شد.»

این عکسِ در ورودی "نمازخانه" ساختمان مرکزی بی بی سی است که روی آن، وقت برگزاری نمازهای جماعت روزانه و نماز جمعه کارکنان اعلام شده. به گفته یکی از کارکنان بی بی سی پنج تا ده دقیقه بعد از اذان ظهر، این سالن پر از نمازگزارهایی از کشورهای مختلف دنیا می شود.

بیژن اشکور کیایی گفت: آن*هایی که مسخره*ام می*کردند حالا با من عکس می*اندازند و از من امضا می*گیرند دوستانم هم که برایم سنگ تمامم گذاشته*اند.
    من تمام قسمت*های دوره*های قبل پایتخت را دنبال می*کردم اما در خواب هم نمی*دیدم بازیگران آن را بتوانم از نزدیک ببینم.

همه می*گویند که بازیگری کار سختی است؛ اما با وجود اینکه اولین باری بود که جلوی دوربین می*رفتم زیاد سختی نکشیدم.

من با بازی در «پایتخت۴» علاقه*ی بسیار زیاد به حرفه*ی بازیگری پیدا کرده*ام و دوست دارم این حرفه را ادامه دهم امیدوارم کارگردانان به من فرصت و اجازه کار بدهند.

نام غیرمتعارف یک اداره وابسته به سازمان بهزیستی!

عذرخواهی مرضیه برومند از مهناز افشار به خاطر تهمت مهریه میلیاردی و پاسخ مهناز افشار

مرضیه برومند:

یک حرفی مدت*هاست که روی دلم مانده است، در نشست مطبوعاتی مدیرسابق مرکز هنرهای نمایشی که درباره وضعیت تئاتر برآشفته بودم به همه انتقاد کردم از رئیس*جمهور، وزیر ارشاد گرفته تا مدیر مرکز و در پایان از یک بازیگر سخن گفتم و متاسفانه تنها چیزی که از آن مطلب بُلد شد، این بخش بازیگر بود. به هرحال چند روز بعد از آن ماجرا در نشست دیگر در حضور خبرنگاران از مهناز افشارعذرخواهی کردم و نمی*دانم چرا دیواری کوتاه*تر از ایشان پیدا نکرده بودم اما این مساله آنقدر که صحبت*های قبلی*ام بازتاب داشت، انعکاس نداشت.
    او با اشاره به اینکه مهناز افشار به تازگی "مادر" شده است،گفت: الان مهناز افشار بچه*دار شده است،من برای او و دخترش آرزوی خوشبختی و سلامتی می*کنم. به هرحال یک بچه به دنیا آمده است و همه*ی ما باید دعای خیرمان بدرقه راه این کودک باشد.
    برومند ادامه داد: از همه کسانی که به من لطف دارند،می*خواهم دعای خیرشان و همچنین لطف*شان را از مهناز افشار دریغ نکنند.او همچنین اظهار امیدواری کرد: همه کودکانی که به دنیا می*آیند،دنیایی بدون جنگ و خشونت داشته باشند.

مهناز افشار نوشت:

یکسال تمام مورد هجوم بى*رحمانه افرادى بودم که به خاطر یک مهریه ٢٢ یا ٣٠ میلیاردى من را مورد رکیک*ترین الفاظ قرار دادند چیزى که به هیچ وجه صحت نداشت.
    حالا خانم برومند نازنینم که براى اولین بار این موضوع (مهریه) را عنوان کردند یک بار دیگر اظهارات خود را تکذیب و محبت خود را به من ارزانى داشتند. ایشان براى من انسان بزرگى است؛ اما حالا که اصل خبر توسط ایشان (به عنوان مطرح کننده این ماجرا) تکذیب شده وجدان شما و رسانه*ها را به چالش انتشار یک تکذیبیه دعوت مى*کنم.

4. 11 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

Hadi0021
    Guest
    زیاده بعدا میخونم

6. 2 کاربر مقابل از Hadi0021 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    زیاده بعدا میخونم
    منم نخوندم فقط کپی

8. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    کامل خونم . خیلی هم جالب بودند

10. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansalehi نمایش پست ها
    کامل خونم . خیلی هم جالب بودند

12. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

به تازگی عکسی از رهبر انقلاب با عنوان «بازدید رهبری از صفحه شخصی خود در فیسبوک» در شبکه*های اجتماعی منتشر شده و به سرعت در حال پخش شدن است.

این در حالی است که این عکس جعلی بوده و اصل آن متعلق به بازدید ایشان از نمایشگاه فناوری*های راهبردی در اسفندماه سال ۸۹ است.

---
    تصویر اول واقعی تر به نظر میاد
    تصویر دوم ساختگی هست
    از هول درستش کردن

14. 2 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidha نمایش پست ها

---
    تصویر اول واقعی تر به نظر میاد
    تصویر دوم ساختگی هست
    از هول درستش کردن

جفتشون به نظر ساختگی هستند !
    اصلش فیلم اوپره

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

18. کاربر مقابل از Mohsen.N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید

این یارو اصغری کارشناس هواشناسی چرا اینقدر مردم و خر فرض کرده دماسنج همه ماشینها خرابه این همه ماشین مشکل دارن فقط اینا درست میگن ا کی میخ�

[]

این یارو اصغری کارشناس هواشناسی چرا اینقدر مردم و خر فرض کرده دماسنج همه ماشینها خرابه این همه ماشین مشکل دارن فقط اینا درست میگن ا کی میخواین همرو خر فرض کنین پفیوز ها شما از داعش بدترین

20. کاربر مقابل از shahab57 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)