نوشته اصلی توسط Hadi من و ترس ؟؟؟؟؟؟ خطر اسمشو گذاشته خطر ولی در واقع طفلکی آزارش به یه مورچه نمیرسه توام بخوای دست رومن بزاری یهو دیدی از پشت بام پرتت کردم پایین
sadegh1
نوشته اصلی توسط KHATAR اعصابم خورد شده به نظرم بعد از صد تذکر که دادی باید دیگه دست به قمه شد به جون تو با قمه برو در خونشون خیلی آروم قمه به دست بگو عزیزم میشه یه خورده آهسته تر اونوقت چشممون به قمه میفته قفل میکنن
نوشته اصلی توسط Hadi به نظرم بعد از صد تذکر که دادی باید دیگه دست به قمه شد به جون تو با قمه برو در خونشون خیلی آروم قمه به دست بگو عزیزم میشه یه خورده آهسته تر اونوقت چشممون به قمه میفته قفل میکنن تو قفله قمه ای هنوز؟
نوشته اصلی توسط KHATAR تو قفله قمه ای هنوز؟ مگه نمیگی قمه دارم برو با این ج میده بعدش اگه شاکی شدن که چرا قمه دستت گرفتی بگو میخواستم ببرم تیزش کنم بکوبونم تو حلقت که دیگه مثه آدم رفتار کنی
نوشته اصلی توسط Hadi مگه نمیگی قمه دارم برو با این ج میده بعدش اگه شاکی شدن که چرا قمه دستت گرفتی بگو میخواستم ببرم تیزش کنم بکوبونم تو حلقت که دیگه مثه آدم رفتار کنی
نوشته اصلی توسط AliReza_0111
AliReza_0111, sadegh1
راستی چه خبر از تن ماهی
امروز به یادش 6 تا تن ماهی ایلیکا گرفتم
نوشته اصلی توسط Hadi راستی چه خبر از تن ماهی معلوم نیست همین هم مثل خودت چندتا یوزر داشته باشه فعلا با یه یوزر دیگه میاد یهو بحث چیزی بشه اسمشو بیاری بو می کشه پیداش میشه دوری نباشد که امیر بفهمه چندتا یوزر داره دلتش کنه
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن