۱- خدای دنیای واقعی همان خدای دنیای مجازی ست؟ اگر خودش را در جهان واقعی ببینی، یحتمل سرت را می*اندازی پایین و عبور می*کنی، ولی اسمش را، نوشته*اش، کامنت*اش را، چراغ روشن*اش را که در دنیای مجازی می*بینی، چشمت تنگ*تر می*شود، خیره*تر می*شوی به مانیتور، شاید ضربان قلبت هم کمی بالاتر برود.
۲- دخترکم؛ از نظر قرآن یکی از ملاک*های بی*حیایی، خودنمایی برای نامحرم است. خودنمایی فقط برای بدحجاب*ها نیست، بلکه با حجاب هم می*شود خودنمایی کرد؛ فقط مشتری*اش فرق می*کند. رعایت کن!
۳- حالا اگر احوال*پرسی نکنی چه می*شود؟!
۴- ماه ضیافت است و گشایش درهای حقیقی رحمتش حتی به روی این دنیای مجازی… با تکیه بر ایمان و تقوا رنگ و بوی خدایی را برای این فضا به ارمغان خواهیم آورد. به میهمانی خدا دعوت شده*ایم… او را با چهره مجازی و حقیقی خود بندگی کنیم.
۵- می*گفت… اینک بقیه مرا با اسم کوچک صدا می*زنند تقصیر من است؟ گفتم… مردها میزان جدیتشان می*شود حجابشان… اینکه یک نفر خیره خیره به یک خانم بدحجاب نگاه می*کند تقصیر کیست؟ این هم همان… حجب مرد در میزان جدیت او در برخورد با نامحرم نمایان می*شود و این نکته هم هیچ ربطی به تأهل و تجردش ندارد.
۶- قدر هر ** به اندازه قدر اراده اوست؛* سر دوراهی کلیک کردن و نکردن، اندازه آدم*ها معلوم می*شود؛ گاهی باید مدام برای خودمان روضه حرّ بخوانیم.
۷- بانو… همان طور که در دنیای واقعی حیایت، حجابت، وقارت تو را از برخورد صمیمانه با هر نامحرمی بازمی*دارد،* همان طور که وقتی نگاهی آزارت می*دهد؛* رویت را محکم*تر می*گیری اینجا هم در فضای مجازی در برخورد بانامحرم، رویت را بگیر در قالب کلمات.
۸- این لبخندی که روی لب تو نشسته و او نمی*بیند من را نگران می*کند.
۹- اول کامل مطمئن شده*ای هیچ محرمی نمی*تواند کارت را راه بیندازد؟
۱۰- همه این چیزهایی که الان داری می*نویسی اگر او را رودررو می*دیدی هم می*گفتی؟
۱۱- چرا او باید بداند و بفهمد؛* حالت الان چطور است؟ داری چه کار می*کنی؟ کجایی؟ در چه حالی؟
۱۲- « بل الانسان علی نفسه بصیره» مطمئنی که با ایمیل کارت راه نمی*افتد که چت می*کنی؟