نوشته اصلی توسط free spirit نخیر تو ریدی با من در نیوفت خاک تو سرت دیوث هر چی من میگم توام تکرار میکنی نمیری از گشادی به مغزت یه خورده فشار بیار ببین حرف تازه ای به ذهنت میرسه
نوشته اصلی توسط Hadi خاک تو سرت دیوث هر چی من میگم توام تکرار میکنی نمیری از گشادی به مغزت یه خورده فشار بیار ببین حرف تازه ای به ذهنت میرسه بخوابونم دهنت زقنبوت
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط free spirit بخوابونم دهنت زقنبوت دستت بخواد بلند بشه دستتو میگیرم میکنم تو حلقت اگه بیشتر ازینم ادعات بشه میکنمت تو کیسه میفرستمت پیش امین حبیبی بگیر که اومد حالت جا اومد
نوشته اصلی توسط Hadi دستت بخواد بلند بشه دستتو میگیرم میکنم تو حلقت اگه بیشتر ازینم ادعات بشه میکنمت تو کیسه میفرستمت پیش امین حبیبی بگیر که اومد حالت جا اومد خفه بینیم باو کاری نکن بکنمت تو گونی بفرستمت پیش چاووشی باهات یه آهنگ جدید بسازه ها
نوشته اصلی توسط free spirit خفه بینیم باو کاری نکن بکنمت تو گونی بفرستمت پیش چاووشی باهات یه آهنگ جدید بسازه ها اگه این کارو کنی که خیلی مردی .......... دلت میاد خفه ش کنی مزه ش که یادت نرفته
نوشته اصلی توسط Hadi اگه این کارو کنی که خیلی مردی .......... دلت میاد خفه ش کنی مزه ش که یادت نرفته آره چرا دلم نیاد تو که تا مزه اش کردی دیگه ولش نکردی یادت که نرفته
نوشته اصلی توسط free spirit آره چرا دلم نیاد تو که تا مزه اش کردی دیگه ولش نکردی یادت که نرفته ببند دهنتو بسه دیگه حسابی ریدیم به این تاپیک بریم سراغ تاپیک بعدی
نوشته اصلی توسط Hadi ببند دهنتو بسه دیگه حسابی ریدیم به این تاپیک بریم سراغ تاپیک بعدی خودت ببندش دیوس
نوشته اصلی توسط Hadi
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن