صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 19 از 19

موضوع: سایت جدید ما راه اندازی شد - مجله و کتاب دیجیتال

کاربر جدید
    از این کاربر 3 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    سلام!
    این مجلات که خیلی راحت تر از اونچه که فکرشو بکنید قابل دانلود هستن تو اینترنت! الان کسی هم هست بیاد بخره اینارو؟ اونم با این قیمتا؟ مگه داری نسخه چاپیشو تحویل میدی؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 8607403 نمایش پست ها
    سلام!
    این مجلات که خیلی راحت تر از اونچه که فکرشو بکنید قابل دانلود هستن تو اینترنت! الان کسی هم هست بیاد بخره اینارو؟ اونم با این قیمتا؟ مگه داری نسخه چاپیشو تحویل میدی؟
    با سلام

روی اینترنت این مجله ها قرار داره ولی جمع اوری این مجموعه که بزرگی ما داریم روش کار می کنیم هزینه بر است و باید هزینه های سایت رو تامین کنیم
    ضمن اینکه ما فقط مجله نمی فروشیم و داخل سایت کتاب هم می فروشیم
    نسخه چاپی این محصولات داخل ایران نیست و قیمتی هم که برای مجلات گذاشتیم حتی قیمت یک ادامس هم نمی باشد !
    ضمن اینکه شما با خرید هر مجله اونو برای همیشه در اختیار دارید

به زودی خودتون تفاوت رو متوجه خواهید شد

فعال
    ممنون

4. کاربر مقابل از Mo$en عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    سایت بسیار جالبی هستش با ایده خوب و زیبا
    اما یه سوال؟ من به شخصه میتونم به طور مثال مجله Times رو از یه جا به صورت رایگان دانلود کنم و بخونم برای چی بیام از سایت شما خرید کنم؟ دلیلشو نفهمیدم. ممنون میشم به من جواب بدین
    باز هم میگم سایت عالی هستش ایشالله چرخش واسه شما بچرخه. اما عزیز دل من تو ایران داریم زندگی میکنیم توقع درآمد نداشته باشین. موفق باشین

6. کاربر مقابل از 3ooti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    با سلام

روی اینترنت این مجله ها قرار داره ولی جمع اوری این مجموعه که بزرگی ما داریم روش کار می کنیم هزینه بر است و باید هزینه های سایت رو تامین کنیم
    ضمن اینکه ما فقط مجله نمی فروشیم و داخل سایت کتاب هم می فروشیم
    نسخه چاپی این محصولات داخل ایران نیست و قیمتی هم که برای مجلات گذاشتیم حتی قیمت یک ادامس هم نمی باشد !
    ضمن اینکه شما با خرید هر مجله اونو برای همیشه در اختیار دارید

به زودی خودتون تفاوت رو متوجه خواهید شد
    جواب خودم رو گرفتم احتیاجی نیستش باز دوباره جواب بدین. سایت شما رفت تو Favorite

8. کاربر مقابل از 3ooti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 3ooti نمایش پست ها
    سایت بسیار جالبی هستش با ایده خوب و زیبا
    اما یه سوال؟ من به شخصه میتونم به طور مثال مجله Times رو از یه جا به صورت رایگان دانلود کنم و بخونم برای چی بیام از سایت شما خرید کنم؟ دلیلشو نفهمیدم. ممنون میشم به من جواب بدین
    باز هم میگم سایت عالی هستش ایشالله چرخش واسه شما بچرخه. اما عزیز دل من تو ایران داریم زندگی میکنیم توقع درآمد نداشته باشین. موفق باشین
    ممنون دوست عزیز از لطف و توجهتون

بله درست می فرمایید ولی یک سری مجلات هم هستند که پیدا کردنشون سخته
    مجلات زیادی هستند خیلی ها باهاش اشنا نیستن و این باعث میشه باهاش اشنا بشن
    و اینکه ما روی قرار دادن مجلات فارسی هم داریم کار می کنیم که بسیار کار سختی است
    ضمن اینکه همیشه می تونید جدیدترین شماره های مجلات رو داشته باشید

به حر هال باز هم ممنون از لطف نظرتون
    ویرایش توسط Gsshop : 07-04-2015 در ساعت 07:33 PM

کاربر جدید
    از این کاربر 3 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    با سلام روی اینترنت این مجله ها قرار داره ولی جمع اوری این مجموعه که بزرگی ما داریم روش کار می کنیم هزینه بر است و باید هزینه های سایت رو تامین کنیم ضمن اینکه ما فقط مجله نمی فروشیم و داخل سایت کتاب هم می فروشیم نسخه چاپی این محصولات داخل ایران نیست و قیمتی هم که برای مجلات گذاشتیم حتی قیمت یک ادامس هم نمی باشد ! ضمن اینکه شما با خرید هر مجله اونو برای همیشه در اختیار دارید به زودی خودتون تفاوت رو متوجه خواهید شد
    ببین دوست عزیز من قصد بی احترامی نداشتم میدونید منظورم چیه؟ شمام شدید مثل بعضیا که میان برنامه های آندروید خارجی رو تو مارکت هایی مثله بازار میفروشن به مردم. چیزایی که با یه سرچ ساده تو گوگل از ده ها جا به رایگان میشه به دستشون آورد. بعدشم من خودم نزدیک 300 گیگ مجله و کتاب دارم خودم (خیلیاشون آرشیو کاملن!) و خودم پاره شدم تا اینا رو داشته باشم!{چیزایی که تو اینترنت دیگه وجود ندارن! حتی تو ترکرهای پرایوت تورنت هم اگه باشن قابل دانلود نیستن} (الان شما میایی پول بدی واسشون؟ نه) امیدوارم ناراحت نشده باشید

حرفه ای
    سایت باحالیه بخصوص با ایده نو و جالب فقط رضا رو قالبت کار کن یخورده حرفه ای تر شه ی پیشنهادیم چرا ب جا ایزی دانلود از ووکامرس استف کردی اون بهتر بودا قالبا شیکیم واسش هسمثه این :
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    اون دوسانیم که میگن میشه تهیه کردو فلان کسی مجبورتون نکرده ک بخرین گشتن چند ساعت خوبه یا ی مرجع که در عرض چن ثانیه دانلود کنید؟عین پیدا کردن لایسنس واسه انتی ویروس!
    ی پیشنهاد اخرمم هم بعد ایکه کارت گرفت بنظرم اشتراک ماهیانه تعریف کن واس سایتت

12. کاربر مقابل از Soheil عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Soheil نمایش پست ها
    سایت باحالیه بخصوص با ایده نو و جالب فقط رضا رو قالبت کار کن یخورده حرفه ای تر شه ی پیشنهادیم چرا ب جا ایزی دانلود از ووکامرس استف کردی اون بهتر بودا قالبا شیکیم واسش هسمثه این :
    اون دوسانیم که میگن میشه تهیه کردو فلان کسی مجبورتون نکرده ک بخرین گشتن چند ساعت خوبه یا ی مرجع که در عرض چن ثانیه دانلود کنید؟عین پیدا کردن لایسنس واسه انتی ویروس!
    ی پیشنهاد اخرمم هم بعد ایکه کارت گرفت بنظرم اشتراک ماهیانه تعریف کن واس سایتت
    مرسی از پیشنهاداتت

14. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)