نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: میگن جم رایگان واقعی !!! تشخیص با شما .....

کاربر جدید

میگن جم رایگان واقعی !!! تشخیص با شما .....

سلام ... این سایتو دیروز دیدم گفتم بزارم اگه راست باشه همه استفاده کنن و جم رایگان کلش او کلز بگیرن ()()()

نحوه کار : 10 تا کلیک روی ادرسی که سایت بهتون میده میخوره _ 2500 تا جم میگیرید !!!!!

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] _( لینکش )

اگه تونستید بگید که بقیه دوستانم برن استفاده کنن ............

2. کاربر مقابل از akase عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    همش الکیه این آقا میخواد شما با لینک اختصاصی اون ثبت نام کنید تا امتیاز اون بالا بره و برای من و شما هیچ جمی در کار نیست دوستان یکم واقع بین باشید گول امثال اینو نخورید

4. کاربر مقابل از salehiali58 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    فقط مار بازی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Atheist

کاربر جدید
    دوست عزیز بنده هیچ قصدی ندارم .. شما اگه فکر میکنید راسته ادرس خودتونو که سایت داد بزارید اینجا من خودم اولین نفر کلیک میکنم امتیاز شما هم بالا بره ... موضوع سر کارکردن یا نکردنشه ... 10 تا کلیکم بیشتر نمیخواد !!!

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط salehiali58 نمایش پست ها
    همش الکیه این آقا میخواد شما با لینک اختصاصی اون ثبت نام کنید تا امتیاز اون بالا بره و برای من و شما هیچ جمی در کار نیست دوستان یکم واقع بین باشید گول امثال اینو نخورید
    خیر اصلا ربطی به امتیاز نداره
    نقل قول نوشته اصلی توسط akase نمایش پست ها
    دوست عزیز بنده هیچ قصدی ندارم .. شما اگه فکر میکنید راسته ادرس خودتونو که سایت داد بزارید اینجا من خودم اولین نفر کلیک میکنم امتیاز شما هم بالا بره ... موضوع سر کارکردن یا نکردنشه ... 10 تا کلیکم بیشتر نمیخواد !!!
    من قبلا این سایت رو دیدم بعد اومدم خودم با استفاده از ***** شکن که چندین سرور با آی پی مختلف داشت خواستم سرش کلاه بذارم 10 کلیک هم جمع کردم بعد که یه کد داد تا در نرم افزاری که گفته بود دانلود کنم واردش کنم که یهو اخطار داد این کد جعلیه و قبلا استفاده شده دوباره اومدم کوکی رو از مرورگر حذف کردم دوباره 10 کلیک جمع کردم لینکش هم توی تاپیک چاووشی گذاشتم ولی باز هم همون کد رو داد دیوث منم دیگه بیخیالش شدم

8. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)