نوشته اصلی توسط free spirit معنی فارسیش میشه دیگه خخخخخ بیا یه فیلم پورنو دوبله کنیم بزاریم همینجا واسه دانلود تو نقشه مفعول من نقشه فاعل
نوشته اصلی توسط KHATAR بیا یه فیلم پورنو دوبله کنیم بزاریم همینجا واسه دانلود تو نقشه مفعول من نقشه فاعل خیر فاعل بنده مفعول شما زرنگی
نوشته اصلی توسط free spirit خیر فاعل بنده مفعول شما زرنگی اقا میخوایم دوبله کنیم نمیخوایم که بریم رو کار تازه دیالوگه تو بیشتره
نوشته اصلی توسط KHATAR اقا میخوایم دوبله کنیم نمیخوایم که بریم رو کار تازه دیالوگه تو بیشتره نه من دیالوگ فاعل رو زیاد میکنم
نوشته اصلی توسط free spirit نه من دیالوگ فاعل رو زیاد میکنم حرف نزن.میگم تو مفعولی بگو چشم
نوشته اصلی توسط KHATAR حرف نزن.میگم تو مفعولی بگو چشم بخوابونم دهنت
نوشته اصلی توسط free spirit بخوابونم دهنت بیکار بزار 10 ثانیه بگذره از پست دادنم بعد زرتی جواب بده خسته شدم باو
نوشته اصلی توسط KHATAR بیکار بزار 10 ثانیه بگذره از پست دادنم بعد زرتی جواب بده خسته شدم باو خودتی بیکار
نوشته اصلی توسط free spirit خودتی بیکار بجا این حرفا برو رو اوه یس فاک می کار کن خوب بلد باشی وسطه دوبله توپوق نزنی
نوشته اصلی توسط KHATAR بجا این حرفا برو رو اوه یس فاک می کار کن خوب بلد باشی وسطه دوبله توپوق نزنی شما کار کن شاید نظر کارگردان عوض شد شما مفعول شدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن